Închide meniul

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Vlad Chiricheş: „Îl dădea Gigi Becali afară săptămâna viitoare!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 16:12

Reclamă
Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Vlad Chiricheş: „Îl dădea Gigi Becali afară săptămâna viitoare!

Raul Rusescu îl cere pe Vlad Chiricheş titular la FCSB

Vlad Chiricheş, alături de Mario Camora / Hepta

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Vlad Chiricheş după derby-ul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 4-a a Ligii 1. Fostul şef al LPF a vorbit despre gafa făcută de fundaşul central al lui Elias Charalambous în prima repriză a meciului din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cu cea mai mare experienţă din lotul lui Elias Charalambous a primit cartonaş galben încă din minutul 8. În minutul 24, fundaşul central al FCSB-ului a gafat uluitor. Aflat în posesia mingii în propriul careu şi fără a fi presat de vreun adversar, Chiricheş i-a pasat direct lui Muhar. Mijlocaşul croat nu a stat pe gânduri şi i-a pasat rapid lui Birligea, care a scăpat spre poarta lui Târnovanu. Birligea l-a driblat pe Dawa, dar fundaşul vicecampioanei a intervenit in extremis şi a blocat şutul.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Vlad Chiricheş

„Mitică Dragomir” a analizat prestaţia lui Chiricheş şi a anunţat că, în cazul în care FCSB ar fi pierdut din cauza căpitanului echipei naţionalei, atunci Gigi Becali ar fi luat o decizie drastică.

Băi, când am spus-o aici, e imposibil să nu greșească o dată. A comis-o de două ori! Am senzația că are și el pauzele de gândire. După timpul când o comitea și aici, l-am lăudat, s-a vândut afară…

Că i-a înghețat piciorul. Una e să faci în fața fundașilor centrali, când în spate mai ai doi care pot să salveze, alta când faci greșeli ca ultim apărător, e foarte greu. E jucător cu experiență, îl va ajuta pe Gigi. Îl dădea Gigi afară săptămâna viitoare (n.r. dacă CFR învingea pe FCSB în urma greșelilor lui Chiricheș)„, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă

Vlad Chiricheş este cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Fundaşul în vârstă de 33 de ani primeşte un salariu lunar de 40.000 de euro. L-a depăşit pe Florinel Coman, cel care încasează 30.000 de euro. Chiricheş i-a adus o sumă uriaşă în conturi lui Gigi Becali, în 2013, când a fost vândut la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro.

Şi Florin Răducioiu a comentat gafa lui Chiricheş şi consideră că aceasta este una incredibilă. A remarcat faptul că nu este prima de acest fel pe care o face fundaşul central.

Cartonaș galben a luat la început. Nu e prima dată când el face asemenea greșeli și trebuie să fie mai atent. În minutul 24, eu n-am înțeles. Este impardonabil această greșeală pe care o face un jucător de experiența lui!

Reclamă 4 / 0/3

Nu e posibil ca un apărător să dea o pasă cu exteriorul, în primul rând. Aproape niciodată! Și niciodată în acea zonă centrală. Nu există așa ceva. Pentru mine e impardonabil. Acum, hai să-l iertăm, dar dacă joci cu acei vikingi de la Nordsjaelland…”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Vlad Chiricheş, „cucerit” de fanii FCSB-ului, după revenirea în Ghencea

FCSB a revenit după opt ani în Ghencea şi a fost încurajată de peste 28.000 de fani. S-a stabilit un nou record de asistenţă pe Stadionul Steaua. Andrea Compagno a declanşat nebunia după golul marcat în minutul 67, din penalty, care a decis câştigătoarea.

Chiricheş a fost încântat de atmosfera din tribună şi a recunoscut că speră ca FCSB să mai fie primită pe arena de 100 de milioane de euro.

În primul rând aş vrea să le mulţumesc tuturor celor prezenţi la stadion, au făcut o atmosferă incredibilă şi ne-am simţit ca acasă. Cred că a fost un eveniment frumos şi unde nu trebuia să lipseşti.

E un stadion nou, poate şi-a pierdut un pic din spiritul de altă dată. Dar e un stadion frumos, unde m-am simţit bine şi sperăm să mai avem ocazia să jucăm aici.

Eu cred că am controlat jocul şi ca posesie, şi ca momente de poartă. Da, au avut şi ei ocazii dar din ce am simţit eu pe teren nimic extraordinar. Azi am jucat 90 de minute şi e clar o îmbunătăţire, vin după 2 luni în care nu am jucat. E bine că încep să prind ritm, să joc mai mult şi asta mă ajută.

Acum mă simt bine, e clar că am nevoie de timp să mă recuperez şi sper să prind mult mai mult ritm, să mă simt mai bine cu colegii şi să joc în fiecare meci.

Reclamă

E un început foarte bun, noi ne dorim foarte mult să continuăm aşa. Avem încredere, avem plăcerea asta de a juca şi atunci când câştigi asta îţi dă moral.

Chiar am văzut ceva imagini cu Nordsjelland, sunt o echipă bună, au posesie, sunt agresivi, sperăm să găsim un plan foarte bun de joc şi să câştigăm şi să ne calificăm. Eu îmi doresc foarte mult să jucăm aici, aţi văzut a fost o atmosferă incredibilă şi cred că ne-ar ajuta să jucăm din nou aici„, a declarat Vlad Chiricheş, după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și