Închide meniul

Antonio Sefer, în scandal cu fostul său impresar: „E puțin labil pshihic!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2022, 18:28

Reclamă
Antonio Sefer, în scandal cu fostul său impresar: „E puțin labil pshihic!

Antonio Sefer e în scandal cu fostul său impresar

Antonio Sefer, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Antonio Sefer a fost criticat dur de Florin Manea, fostul său impresar, care l-a reprezentat până în această vară pe tânărul jucător de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea s-a plâns că Rapid a făcut presiuni asupra lui Sefer să rupă contractul el. Agentul de jucători nu crede că fotbalistul de 22 de ani poate prinde un transfer în străinătate.

Antonio Sefer de la Rapid, criticat de Florin Manea, fostul său impresar

„Atât l-au presat pe Sefer, încât am renunțat să mai semnăm. I-am zis că nu mai vreau să semnăm, că îi fac rău. Vara asta s-a întâmplat, aveam și ofertă pentru el.

Nu m-au sunat o dată pentru prelungirea contractului său, deși știau că eu l-am adus, nu mi-au mulțumit că eu l-am adus. Sunt martori, l-am adus cu 5.000 de euro și la toată lumea clubul din Olanda (n.r. Groningen) le cerea 150.000 de euro. Nu trăiesc dintr-un jucător. Am un copil acum, de 14 ani, de la Deva, fantastic!

Nu știu cum o să mai găsească să vândă pe cineva ca pe Rareș Ilie. Din păcate, Toni e puțin labil psihic.. El avea presiune artificială din toate părțile pentru că a fost adus de mine, poate e mai bine pentru cariera lui că ne-am despărțit”, a spus Florin Manea, conform gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Antonio Sefer a ajuns la Rapid în februarie 2019, de la juniorii lui Groningen, și a bifat 91 de partide în tricoul giulesțenilor.

Antonio Sefer, moment emoționant la finalul meciului Rapid – FC Argeș 2-1

Antonio Sefer a reușit o dublă contra piteștenilor, iar la finalul meciului, atacantul giuleștenilor a transmis că îi dedică cele două ”bijuterii” unchiului său trecut în neființă.

Mă bucur pentru reușitele mele, mă bucur că mi-am putut ajuta echipa și că am marcat două goluri pentru unchiul meu care a plecat din viața familiei mele. Golurile pe care le voi da vor fi doar pentru el. Știu că este îngerul meu acum. Mă bucur că e fericit acolo prin golurile mele. Sper să îl fac mândru pe el și să îmi fac mândră și familia.

Reclamă

Exersez foarte mult la antrenament. Uneori exagerez, dar îmi propun să șutez cât mai mult pentru că este calitatea mea principală. Mutu îmi spune mereu să șutez. Trebuie să reglez asta, să știu când trebuie să șutez și când trebuie să pasez și voi progresa mult.

Ne bucurăm pentru aceste victorii. Ne gândim deja la meciul cu Petrolul. Sperăm să luăm puncte la Ploiești și visăm la un campionat frumos, locul unu sau doi”, a declarat Antonio Sefer la finalul meciului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și