Închide meniul

Reacţia lui Adrian Mutu după ce formaţia pe care o antrenează, CFR Cluj, a fost numită „echipa melcilor”!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 15:37

Reclamă
Reacţia lui Adrian Mutu după ce formaţia pe care o antrenează, CFR Cluj, a fost numită „echipa melcilor!

Reacţia lui Adrian Mutu după ce formaţia pe care o antrenează, CFR Cluj, a fost numită "echipa melcilor"

Adrian Mutu / Profimedia Images

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, fiind primul meci pe care „Briliantul” îl pierde pe banca ardelenilor. Iată reacţia lui Adrian Mutu după ce formaţia pe care o antrenează, CFR Cluj, a fost numită „echipa melcilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui CFR Cluj consideră că este exagerat ca echipa lui să fie numită aşa. Ardelenii au ajuns pe locul 3 în urma înfrângerii suferite acasă cu Rapid.

Reacţia lui Adrian Mutu după ce formaţia pe care o antrenează, CFR Cluj, a fost numită „echipa melcilor”!

„Eu cred că se exagerează (n.r: cu astfel de caracterizări precum ‘echipa melcilor’). Da, nu am fost cei mai rapizi și poate am schimbat greu mingea de pe o parte pe alta. Pentru a-i face să-și piardă distanțele probabil trebuia să fim mult mai rapizi și să avem răbdare mult mai multă, dar au fost și multe greșeli neforțate care ne-au costat în joc.

Neinspirați la ultima pasă, pentru că am avut câteva șanse bune și puteam să dăm gol. Nu am fost nici echipa melcilor. Când ai posesie de 65% și vreo 580 de pase făcute… Cam lenți ca să îi desfacem. Aici sunt de acord, dar mi se pare prea mult, o exagerare.

Când iei în minutul 9 gol normal că se schimbă puțin paradigma meciului și începe să fie un meci diferit pentru că Rapidul s-a închis și au avut și câteva ocazii importante pe contraatac, dar asta s-a întâmplat și în meciul cu Petrolul”, a declarat Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Reclamă

UTA s-a despărţit oficial de Aly Abeid, jucător care urmează să semneze cu CFR Cluj! Mesajul postat de gruparea arădeană

UTA s-a despărţit oficial de Aly Abeid, jucător care urmează să semneze cu CFR Cluj! Formaţia antrenată de Mircea Rednic a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

Aly Abeid va semna un contract cu gruparea patronată de Neluţu Varga. În schimbul fundaşului stânga, UTA va încasa circa 100.000 de euro.

Mulțumim, Aly Abeid!

Reclamă 4 / 0/3

UTA și CFR Cluj au ajuns la un acord cu privire la un transfer al fundașului Aly Abeid. Căpitanul naționalei Mauritaniei a ajuns la Arad din postura de jucător liber de contract în vara anului 2022 și a adunat, în total 46 de meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută în tricoul roș-alb și îi urăm multă baftă în viitor!”, a transmis UTA pe Facebook.

CFR Cluj vrea să transfere şi un atacant

Filippo Falco, un atacant italian de 32 de ani, se află în probe la formaţia din Gruia, iar Cristi Balaj s-a declarat impresionat de calităţile acestuia, care ar putea semna cu clujenii în următoarele zile.

Rapid a învins-o la limită pe CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă de Liga 1. Clujenii au picat pe locul al treilea, după înfrângerea cu giuleştenii, fiind la nouă puncte de primul loc.

Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Filippo Falco, mărturisind că îşi doreşte ca acesta să semneze cu CFR Cluj. Preşedintele clubului din Gruia a subliniat că atacantul are un CV impresionant, acesta fiind liber de contract de la începutul anului, de când şi-a încheiat contractul cu Steaua Roşie Belgrad.

„Ne dorim să îl luăm. A fost o decizie comună să vedem care e nivelul lui la acest moment. Are un CV super impresionant, are calitate încă, dar a trecut perioada aceea în care mai luăm jucători care doar au jucat la echipe importante.

Important e și nivelul la care se află acum și să fie mai bun decât un jucător tânăr care poate juca în poziția lui”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și