Închide meniul

Antrenorul lui FCU Craiova, conferinţă de presă explozivă înainte de meciul cu Dinamo: „Nu sunt aici să frec menta”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 14:28

Reclamă
Antrenorul lui FCU Craiova, conferinţă de presă explozivă înainte de meciul cu Dinamo: „Nu sunt aici să frec menta

Antrenorul lui FCU Craiova, conferinţă de presă explozivă înainte de meciul cu Dinamo

Giovanni Costantino, într-o conferinţă de presă / Hepta

Antrenorul lui FCU Craiova a ţinut o conferinţă de presă explozivă înainte de meciul cu Dinamo. FCU Craiova – Dinamo e în format LIVE TEXT pe AS.ro mâine, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova e pe locul 11 în Liga 1 înainte de meciul de mâine seară, cu 27 de puncte obţinute în 23 de etape. De partea cealaltă, Dinamo se află pe locul 15, cu doar 16 puncte după 23 de meciuri disputate.

Antrenorul lui FCU Craiova, conferinţă de presă explozivă înainte de meciul cu Dinamo

„Susținerea Peluzei Sud este importantă pentru noi, așa putem câștiga. Avem nevoie de mentalitate, identitate și să jucăm un fotbal frumos. Nu vorbesc de arbitrii, până acum am trei cartonașe galbene.

Cred că este respectul pentru România, pentru suporterii noștri și club. Nu sunt aici să frec menta, sunt aici pentru lucru. Este parte din respectul pentru România și pentru președinte”, a declarat Giovanni Costantino în conferinţa de presă de astăzi.

Ce a spus Costantino despre meciul de mâine

„Este un meci foarte important, jucăm împotriva unei echipe de tradiție. Așteptăm o partidă dificilă, avem cinci jucători importanți pentru noi și sper că o să fie foarte bine. Am jucat cu Farul și Rapid echipe foarte bune din SuperLiga. Nu este ușor cu Dinamo.

Reclamă

Cunosc istoria, știu că este un meci cu tradiție și în acest moment nu este cel mai important moment din istoria lui Dinamo. Mâine nu joacă tradiția, joacă FC U din acest moment și Dinamo din acest moment. Cunosc că meciurile cu Dinama, CS U, Farul și Rapid sunt importante pentru președinte, club și suporteri.

Nu cunoscc șituația de la Dinamo, este importantă situația noastră.Eu nu vorbesc despre situația lui Dinamo, nu este echipa mea. Este posibil să recuperăm, avem obiectivul să câștigăm partidele cu Dinamo și Oțelul, dar nu este ușor. Ne așteptăm la victorie, așteptăm toți suporterii noștri”, a mai spus Giovanni Costantino în conferinţa de presă de astăzi.

Adrian Mititelu se teme de Dinamo. Patronul de la FCU Craiova, val de laude pentru „câini”: „Câte meciuri au pierdut pe nedrept”

Adrian Mititelu se teme de Dinamo. Omul cu bani de la FCU Craiova a vorbit despre situația echipei din Ștefan cel Mare, înaintea meciului direct.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul de la FCU Craiova este de părere că Dinamo este o echipă bună și crede că elevii lui Zeljko Kopic se vor salva de la retrogradare, în acest sezon. Totuși, Adrian Mititelu a menționat faptul că nu își dorește ca echipa alb-roșie să adune puncte începând cu meciul cu FCU Craiova.

„Meciul va fi foarte greu și nu o spun de complezență, să zici că din respect. Eu nu o văd o echipă retrogradată, cum o văd foarte mulți. Eu cred că se va salva. Sper să nu arate asta la meciul cu noi. După meciul cu noi, cred că vor reuși să obțină puncte pentru că e o echipă foarte grea.

Au o capacitate mare de efort, au o agresivitate foarte bună în joc. Într-adevăr, au jucători care sunt puțin copleșiți de situația din clasament, dar o echipă care oricând poate să explodeze în rezultate. Uitați-vă câte meciuri a pierdut pe nedrept”, a spus Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Formația pregătită de Zeljko Kopic a pierdut primele 2 partide din anul 2024. A fost 0-1 cu Petrolul și 1-2 cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și