Închide meniul

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf: „Pe el l-aș pune!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 18:40

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf: Pe el l-aș pune!”

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Fostul oficial din Bănie i-a făcut o recomandare lui Mihai Rotaru, care urmează să rămână fără tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf va pleca de pe banca Universității Craiova după ce o formație din Arabia Saudită i-a achitat clauza de reziliere a contractului, de 300.000 de euro.

Antrenorul propus de Sorin Cârțu la Universitatea Craiova, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Fostul oficial îl susține pe Eugen Neagoe

Sorin Cârțu a dezvăluit că și l-ar dori înapoi pe banca Universității pe Eugen Neagoe, tehnician care a fost dat afară de către Mihai Rotaru după a doua etapă a noului sezon din Liga 1. Fostul președinte al clubului din Bănie a menționat totuși că decizia finală îi aparține patronului, care nu se aștepta să fie nevoit să caute un nou antrenor, având în vedere că Reghecampf a stat pe banca clubului doar pentru 7 meciuri.

„Eu l-aş pune antrenor pe Neagoe înapoi că poate nu mai e ghinionist. Nu vreau să îi dau eu sfaturi lui Mihai Rotaru. Ce decide el. Dar îţi dai seama că şi el e… o plecare aşa, pe nepusă masă. Cred că şi el a fost surprins de acastă situaţie.

Nu cred că poate să acţioneze, aşa, imediat. Nu se gândea că trebuie să schimbe antrenorul. Este o situaţie delicată, dificilă, îi trebuie ceva timp ca să o gândească bine”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

La al doilea mandat pe banca Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a obținut 4 victorii și un rezultat de egalitate. A preluat echipa pe data de 26 iulie, iar singurele înfrângeri înregistrate, de atunci, de olteni au fost cu Farul 0-2 și cu FCSB 0-3. Cele două eșecuri au fost în etapele cu numărul 7 și 8 a noului sezon de Liga 1.

Ce spune Eugen Neagoe despre o revenire pe banca Universităţii Craiova

Eugen Neagoe a fost luat prin surprindere de plecarea lui Reghecampf. S-a ferit însă să anunţe dacă ar fi tentat să colaboreze din nou cu Mihai Rotaru.

„Nu ştiam că Universitatea Craiova nu mai are antrenor. Am rămas surprins, da! Nu ştiu ce s-a întâmplat şi nici nu vreau să comentez prea mult.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: În momentul de faţă sunt două echipe din Craiova fără antrenor. Cum aţi răspunde dacă aţi fi sunat de Mihai Rotaru?) Veţi afla atunci, deocamdată nu am ce să vă răspund pentru că nu am vorbit cu nimeni. Atât timp cât nu vorbeşti cu cineva, nu ai ce să răspunzi.

Nu are legătură cu ce aş vrea eu, dacă o să am discuţii, o să aflaţi atunci care este răspunsul meu”, a declarat Eugen Neagoe în exclusivitate pentru AS.ro.

După 9 etape, Universitatea Craiova este pe locul secund în Liga 1. Are cu 4 puncte mai puţin decât FCSB, dar liderul are şi o restanţă de disputat. Primele zvonuri sunt că Corneliu Papură va fi numit interimar la gruparea din Bănie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și