Închide meniul
EXCLUSIV

Ce spune Eugen Neagoe despre o revenire pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf: „Sunt surprins!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2023, 17:16 / Actualizat: 13 octombrie 2023, 16:18

Reclamă
Ce spune Eugen Neagoe despre o revenire pe banca Universităţii Craiova, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf: „Sunt surprins!

Ce spune Eugen Neagoe despre o revenire pe banca Universităţii Craiova

Eugen Neagoe, dezamăgit la finalul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eugen Neagoe a oferit o primă reacţie despre o revenire pe banca Universităţii Craiova. Antrenorul în vârstă de 56 de ani şi-a reziliat contractul cu echipa lui Mihai Rotaru după numai două etape din acest sezon al Ligii 1. În locul său a fost numit Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghe pleacă după 7 meciuri din Bănie şi lasă postul liber. Acestuia i-a fost plătită clauza de reziliere de 300.000 de euro de o echipă din Arabia Saudită. Mai puţin de două luni a durat cel de-al doilea său mandat pe banca Universităţii Craiova.

Ce spune Eugen Neagoe despre o revenire pe banca Universităţii Craiova

Eugen Neagoe a fost luat prin surprindere de plecarea lui Reghecampf. S-a ferit însă să anunţe dacă ar fi tentat să colaboreze din nou cu Mihai Rotaru.

Nu ştiam că Universitatea Craiova nu mai are antrenor. Am rămas surprins, da! Nu ştiu ce s-a întâmplat şi nici nu vreau să comentez prea mult.

(Reporter: În momentul de faţă sunt două echipe din Craiova fără antrenor. Cum aţi răspunde dacă aţi fi sunat de Mihai Rotaru?) Veţi afla atunci, deocamdată nu am ce să vă răspund pentru că nu am vorbit cu nimeni. Atât timp cât nu vorbeşti cu cineva, nu ai ce să răspunzi.

Reclamă

Nu are legătură cu ce aş vrea eu, dacă o să am discuţii, o să aflaţi atunci care este răspunsul meu„, a declarat Eugen Neagoe în exclusivitate pentru AS.ro.

După 9 etape, Universitatea Craiova este pe locul secund în Liga 1. Are cu 4 puncte mai puţin decât FCSB, dar liderul are şi o restanţă de disputat. Primele zvonuri sunt că Corneliu Papură va fi numit interimar la gruparea din Bănie.

Eugen Neagoe a vorbit despre despărțirea de Universitatea Craiova: „Nu mă leg de porțile stadionului”

Eugen Neagoe a dezvăluit, în luna iulie, că Mihai Rotaru nu i-a reproșat nimic, atunci când contractul acestuia a fost reziliat. De asemenea, acesta a dezvăluit că nu regretă decizia de a pregăti formația din Bănie, chiar dacă nu a reușit să obțină performanțe notabile alături de jucătorii lui Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

M-a sunat patronul de dimineaţă, era în jur de ora 10 şi m-a întrebat dacă putem să ne vedem pe la 11:30. Ne-am văzut, am stat, am vorbit puţin la club şi asta a fost tot. Nu mi-a reproşat nimic. Mi-a spus că nu are ce să-mi reproşeze, că avem ghinion, la fel cum s-a întâmplat şi în play-off-ul din campionatul trecut. Ceva de superstiţie. Aveam contract până în iunie 2024

Dacă nu semnam acea înţelegere cu domnul Rotaru, rămâneam acasă până în iunie 2024 fără să antrenez şi am semnat acea reziliere de comun acord. Nu am reuşit să câştigăm, dar asta este altă poveste. Eu nu sunt genul de persoană să mă leg de porţile stadionului. Sigur, aici am crescut, aici am jucat atâţia ani, am câştigat trofee, dar nu sunt genul de persoană să fac aşa ceva. Nu îmi pare rău că am venit la Craiova.

Sigur, îmi pare rău că nu am reuşit să marchez mai multe goluri în play-off. Îmi reproşez că nu am reuşit să câştigăm meciurile din play-off în care am dominat adversarul. Dacă dumnealui a dorit să întrerupem colaborarea, am găsit o cale şi nimic mai mult. Nu am ce să-i reproşez lui Rotaru. Plec cu fruntea sus”, a spus Eugen Neagoe, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și