Închide meniul

Antrenorul tentat să vină la FCSB nu s-a putut abține: „Am adormit foarte bine după ce am văzut meciul! Liga 1 e din ce în ce mai slabă”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 noiembrie 2022, 11:33

Antrenorul tentat să vină la FCSB nu s-a putut abține: „Am adormit foarte bine după ce am văzut meciul! Liga 1 e din ce în ce mai slabă

Daniel Isăilă, dezamăgit de nivelul Ligii 1

Daniel Isăilă, dezamăgit de nivelul Ligii 1 / Profimedia

Daniel Isăilă, antrenorul tentat să vină la FCSB, nu s-a putut abține și a oferit o reacție spumoasă. Fostul tehnician de la Astra Giurgiu este de părere că nivelul Ligii 1 este „din ce în ce mai slab”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a arătat interesat în legătură cu o viitoare experiență pe banca FCSB-ului, Isăilă nu a avut cuvinte pozitive la adresa fotbalului românesc.

Daniel Isăilă, antrenorul tentat să vină la FCSB, nu s-a putut abține

Daniel Isăilă, aflat în prezent în Emiratele Arabe Unite, la FC Baniyas, a vorbit despre posibilitatea să devină antrenor la FCSB, după ce își va încheia actualul angajament.

Roș-albaștrii se află în continuare în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolae Dică.

„Nu m-a contactat nimeni de la FCSB. Eu am contract aici, la Baniyas. Dacă voi fi liber… știi cum e, niciodată să nu spui niciodată”, a spus Daniel Isăilă, pentru Playsport.

Reclamă

Daniel Isăilă a antrenat ultima oară în Liga 1 în 2014, la Astra Giugiu. Antrenorul de 50 de ani s-a arătat complet dezamăgit de nivelul actual al campionatului, dezvăluind că „am dormit foarte bine” după meciul CS Mioveni – CFR Cluj 0-1, din etapa a 18-a.

„Urmăresc meciurile din Liga 1, dar din punctul meu de vedere e din ce în ce mai slabă. Nivelul este extrem de scăzut.

Am văzut Mioveni – CFR, ultimul meci, am adormit foarte bine. Campioana a înscris la singurul șut pe spațiul porții, minutul 88.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ai voie să iei 10-0 cu o echipă de mijlocul clasamentului din Danemarca, desigur, avem multe de învățat din actuala școală daneză. Dar comparativ, dacă ne uităm la celelalte meciuri, FCSB a jucat de la egal la egal cu Anderlecht”, a spus Daniel Isăilă, pentru Sport Total FM.

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB

Gigi Becali a avut o nouă reacţie virulentă din cauza posibilităţii ca Mihai Pintilii să nu poată fi antrenor la FCSB pentru că nu are licenţă PRO. Patronul FCSB şi-a adus aminte că nici Mirel Rădoi nu avea licenţă PRO când a fost numit selecţioner al României.

Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi.

S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde)”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Gigi Becali, furios: „De ce să caut antrenor?”

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă în momentul în care i s-a amintit că Mihai Pintilii nu are licenţa PRO şi că trebuie să îi găsească antrenor. Patronul roş-albaştrilor a răbufnit şi a anunţat că încă este în căutarea unei soluţii regulamentare.

Latifundiarul din Pipera vrea să îl lase în continuare „principal” pe Mihai Pintilii. Vrea să urmeze modelul lui Mihai Croitoru, care în acest sezon a stat atât pe banca lui FC U Craiova 1948, cât şi pe cea a lui FC Argeş.

„De ce să caut antrenor? Nu caut pentru că o să fac conform regulamentelor. Eu aşa fac. Dacă alţii au făcut, fac şi eu la fel. Dacă a făcut Croitoru, înseamnă că se poate. Atunci înseamnă că şi eu pot. Se poate legal, nu?

Reclamă

Hai să vă spun un lucru, fiecare are opinia lui. Eu sunt societate comercială şi îl angajez pe unul. Nu este tâlhar, e fotbalist. Este problema mea, e chestiunea mea economică. Ce, mă obligi pe mine să pun antrenor?

De ce să am licenţă, nu vreau să am licenţă! Eu ştii ce fac? Acum mă acomodez şi mă adaptez”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și