Închide meniul

Anunţ de ultim moment despre Darius Olaru! Care este starea căpitanului de la FCSB, înaintea meciului cu Hermannstadt

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 17:21

Anunţ de ultim moment despre Darius Olaru! Care este starea căpitanului de la FCSB, înaintea meciului cu Hermannstadt

Anunţ de ultim moment despre Darius Olaru

Darius Olaru, în timpul duelului dintre FCSB şi CFR Cluj/ Profimedia

Elias Charalambous a făcut un anunţ de ultim moment despre Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului s-a accidentat în derby-ul din etapa trecută, cu CFR Cluj. Antrenorul cipriot a oferit ultimele detalii despre starea mijlocaşului, înaintea duelul cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Hermannstadt, într-un meci care se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, în etapa a 20-a din Liga 1. Duelul va fi în format live text, pe AS.ro.

Anunţ de ultim moment despre Darius Olaru

Elias Charalambous a dezvăluit că se va putea baza pe serviciile lui Darius Olaru, în duelul cu Hermannstadt. Accidentarea acestuia din runda precedentă nu a fost una gravă, astfel că mijlocaşul roş-albaştrilor va fi pe teren în duelul cu sibienii.

De asemenea, Charalambous a declarat că Andrea Compagno va lipsi de la duelul cu Hermannstadt. Atacantul italian este suspendat pentru partida din etapa cu numărul 20.

„Olaru este 100% pregătit să joace sâmbătă. Nu-l vom avea pe Compagno (n.r. – italianul va fi suspendat), dar cred în jucătorii pe care îi avem. Avem un lot mare, cine va fi pregătit să joace va juca”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Hermannstadt.

Reclamă

Darius Olaru a fost înlocuit în minutul 45 al partidei cu CFR Cluj. Mijlocaşul s-a accidentat, după un duel cu Avounou, şi a fost înlocuit imediat de Mihai Lixandru.

Elias Charalambous, semnal de alarmă după primele două transferuri ale iernii făcute de Gigi Becali la FCSB

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după primele două transferuri ale iernii făcute de Gigi Becali la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a vorbit despre Baba Alhassan (23 de ani) şi Luis Phelipe (23 de ani) care au semnat deja cu liderul Ligii 1.

Baba Alhassan nu va juca împotriva FCSB-ului în meciul din etapa a 20-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

”O să îl avem în echipă (n.r. pe Baba Alhassan), trebuie să vină și să ne arate ce am văzut până acum la el. Trebuie să lupte pentru locul lui așa cum fac și ceilalți jucători din echipă.

Este un jucător care știe fotbal, este foarte puternic și acoperă foarte bine mijlocul datorită vitezei sale. Cred că ne trebuie acest tip de jucător și cred că ne va ajuta.

Pe Phelipe l-am văzut, este diferit de Alhassan. Este tehnic și poate juca în toate pozițiile din față. Va veni aici și va trebui să se lupte pentru locul său”, a declarat Elias Charalambous.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și