Închide meniul

Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2024, 8:11

Reclamă
Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB

Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Un anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali la FCSB a fost făcut de patronul rivalei din play-off-ul Ligii 1, Laszlo Dioszegi. Acesta susţine din nou că Marius Ştefănescu nu va ajunge la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi Dan Şucu şi-au manifestat în mai multe rânduri interesul pentru jucătorul lui Sepsi cotat la 1.6 milioane de euro. Aripa covăsneană are parte de o stagiune spectaculoasă, cu 13 goluri şi 6 pase decisive trecute în cont, astfel că Sepsi vrea să-l dea pe bani mulţi, în străinătate.

Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB

„Cred că acum nu e vorba nici de Rapid nici de FCSB. Sperăm să îl vindem pe Ștefănescu undeva în străinătate. El crede că a sosit vremea să plece la un club mai mare decât suntem noi. Noi încercăm să găsim o echipă din străinătate și să fie bine și pentru jucător și pentru club.

Nu pot să spun nu unei discuții cu Dan Șucu. Dar nu cred că domnul Șucu și-l mai dorește pe Ștefănescu, cred că a și spus că are alte preferințe. Cred că Ștefănescu nu va pleca la un club din România”, a spus Laszlo Dioszegi, citat de prosport.ro.

Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB

Marius Ştefănescu a avut o reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB. Dorit de Gigi Becali, Laszlo Dioszegi „i-a dat interzis” la FCSB. Totuşi, dacă Gigi Becali îl vrea neapărat pe Marius Ştefănescu, Dioszegi a spus că l-ar lăsa să plece acolo pentru 10 milioane de euro, plus un euro.

Reclamă

”A fost un meci plăcut, deschis (n.r. 2-2 cu FCSB). Ne-am descurcat bine. Prima repriză a fost a lor, apoi am avut și noi ocaziile noastre. Nu ne dăm bătuți, mai avem patru meciuri, tratăm fiecare meci cu seriozitate.

Dacă va veni o ofertă bună, normal că voi pleca. Asta dacă dă cineva 10 milioane, dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”, a declarat Marius Ștefănescu pentru digisport.ro, după Sepsi – FCSB 2-2.

E e de menţionat că preţul de 10 milioane plus un euro pentru Ştefănescu este doar pentru FCSB, echipă unde Dioszegi nu vrea să îl transfere. Ştefănescu a fost acuzat anterior de conducerea Rapidului că nu a vrut să joace împotriva FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și