Închide meniul

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Adrian Şut: „Sunt echipe din Belgia şi Turcia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2023, 12:54

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Adrian Şut: „Sunt echipe din Belgia şi Turcia!

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Adrian Şut

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Florin Vulturar a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Adrian Şut. Impresarul a spus că mijlocaşul de la FCSB a fost aproape de a pleca în această vară, dar mutarea a picat în ultimul moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Florin Vulturar a spus că este convins că Adrian Şut va pleca în iarnă. Totodată, Vulturar a criticat decizia lui Edi Iordănescu de a nu-l convoca la naţională pentru dubla cu Israel şi Kosovo.

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Adrian Şut

„(n.r. – E vreun transfer de care îți pare rău că nu s-a făcut în vara aceasta?) Da, îmi pare foarte rău pentru Șut. Îmi pare foarte rău pentru acest băiat. Un caracter deosebit, un băiat care a crescut de la an la an, un jucător foarte bun. De el chiar îmi pare rău că n-am reușit să îl transferăm.

Și îmi pare rău că în momentul de față n-a ajuns la națională. Mi se pare un jucător care nu are cum să lipsească de la națională, dar selecționerul știe el mai bine. Părerea mea e însă că putea să facă parte măcar din lotul național.

Fiecare își face selecția cum vrea. Important e să aibă rezultate. Că dacă nu o să aibă rezultate, probabil o să regrete selecția făcută. Aș zice mai multe, dar mă abțin.

Reclamă

(n.r. – De unde exista interesul cel mai mare pentru Șut?) Turcia, Belgia. Turcia și Belgia. Acolo au fost discuțiile destul de amănunțite. Dar nu s-a finalizat și îmi pare foarte rău.

(n.r. – din cauza sumei cerute de Gigi Becali?) E vorba și de sumă, dar nu am fost foarte departe. N-a fost să fie. Cu siguranță, Șut o să se transfere în perioada de iarnă. Cel mai bine era să se transfere în vara asta. Știți cum e, iarna nu-i ca vara”, a spus Florin Vulturar la fanatik.ro.

Şi Gigi Becali l-a vrut pe Adrian Şut la naţională

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu după ce selecţionerul României a decis să nu îl cheme pe Adrian Şut pentru meciurile cu Israel şi Kosovo. Patronul de la FCSB spune că selecţionerul „are inteligenţa întunecată”. România – Kosovo va fi pe 12 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă am ceva cu Edi este că are și el inteligența întunecată. Nu ai voie… Șut este cel mai bun închizător din toate timpurile pe care l-am avut de când sunt în fotbal. Nici Bourceanu, nici Pintilii”, a spus Gigi Becali.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și