Închide meniul

Anunţ uriaş făcut de unul dintre acţionarii lui Dinamo, după promovarea în Liga 1: „Să devenim cât mai repede campioni!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2023, 19:26

Anunţ uriaş făcut de unul dintre acţionarii lui Dinamo, după promovarea în Liga 1: „Să devenim cât mai repede campioni!

Anunţul uriaş făcut de unul dintre acţionarii lui Dinamo, după promovarea în Liga 1

Ovidiu Burcă a sărbătorit alături de fani / AntenaSport

  • Eugen Voicu l-a reconfirmat în funcţie pe Ovidiu Burcă
  • Ce le-a transmis fanilor, la sărbătoarea din „Ştefan cel Mare”

Anunţ uriaş făcut de unul dintre acţionarii lui Dinamo, după ce jucătorii lui Ovidiu Burcă au obţinut promovarea în Liga 1. Eugen Voicu i-a anunţat pe fani că se doreşte să se construiască o echipă care, în cel mai scurt timp, să devină campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este sărbătoare în „Ştefan cel Mare”, acolo unde jucătorii şi oficialii clubului petrec alături de fani. Aproximativ 2.500 de suporteri au venit să îşi felicite favoriţii.

Anunţ uriaş făcut de unul dintre acţionarii lui Dinamo

Ovidiu Burcă a fost ovaţionat minute în şir, iar oficialii lui Dinamo au ţinut să îl reconfirme în funcţie. Eugen Voicu i-a transmis că îşi doreşte ca antrenorul de 43 de ani să aducă, în cel mai scurt timp, titlul.

Vom crește caractere, la clubul Dinamo știu că sunt oameni puternici, noi vom dovedi cât de puternic va deveni acest club de fotbal. Cel mai puternic club de fotbal din țară în câțiva ani. Știu că se poate, am intrat în acest proiect pentru Andrei (n.r. – Nicolescu) și am avut o surpriză extraordinar de plăcută, Ovidiu (n.r. – Burcă).

Împreună, cu toți ceilalți, vrem să ducem clubul foarte sus. Acordați-ne încredere pentru că nu va fi ușor, vor fi și evenimente mai puțin fericite, poate, echipa va mai pierde meciuri, însă construcția și țelul final ca fi acela de a deveni cât mai repede campioană, și vom face acest lucru sub comanda lui Ovidiu!”, a spus Eugen Voicu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Dinamo şi-a asigurat o sumă importantă de bani după promovarea în Liga 1. În conturile clubului vor intra, din drepturile TV, cel puţin un milion de euro. „Câinii” îşi doresc ca, în cel mai scurt timp, să fie aprobat noul plan de reorganizare.

Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a promovat în Liga 1: „Sărbătorim trei zile şi trei nopţi!”

Ovidiu Burcă a oferit prima reacţie după ce Dinamo a promovat în Liga 1. Antrenorul „câinilor” s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a reuşit să readucă trupa din Ştefan cel Mare pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dinamo a învins-o cu scorul de 8-5 pe FC Argeş, la general, la barajul de menţinere/promovare în Liga 1. Astfel, „cîinii” revin în prima ligă la un an distanţă după ce au retrogradat.

Reclamă 4 / 0/3

În timp ce oferea declaraţii, Ovidiu Burcă a fost scos de fani şi de jucători din interviu. Antrenorul a mers la suporteri, alături de care a scandat împotriva rivalei Steaua.

Cea mai frumoasă înfrângere din viaţa mea. Datorită unor nebuni suntem aici. Indiferent prin ce a trecut clubul, au rămas aici. Băieţii aceştia sunt fantastici. Cum i-am găsit, şi cum am terminat, a fost o poveste fantastică. Dacă nu crezi în miracole, nu se întâmplă.

Sunt fericit pentru ei, au fost ani de zile în care ne-am chinuit. Fanii au susţinut financiar clubul, n-au renunţat niciodată. Oricât a fost de greu, mereu am crezut. A fost greu, dar odată ce am găsit conexiunea cu suportrii, a ieşit magie.

La fotbal e posibil orice, azi a fost o partidă complicată. În general, eu rămân calm. A fost greu, începutul reprizei a doua a fost greu. Şi eu am trecut prin multe să ajung aici. În 2003 când am terminat fotbalul, am zis că vreau să ofer ceva fotbalului românesc. Eu m-am ambiţionat să cred în principiile mele. Sunt foarte mâhnit de ceea ce s-a întâmplat zilele trecute.

Atitudinea celor de la FC Argeş a fost total lipsită de respect (n.r. au cerut retragerea licenţei lui Dinamo). E greu când pierzi. Atitudinea lor a fost de înfrânţi. Au trimis scrisori către FRF. Dar s-a făcut dreptate, un club care n-a făcut ceea ce trebuie anul astă, merge acasă, şi o ia de la capăt. Dar mi-au lăsat un gust amar.

Am spus-o mereu, am jucat fotbal să învăţ să fiu antrenor. Acesta a fost visul meu dintotdeauna. La cum am preluat lucrurile aici, sunt lucruri total schimbate. Oamenii ne-au dat linişte. O să sărbătorim trei zile şi trei nopţi”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru digisport.ro.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 17 apr., 15:32
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune
Veste uriașă pentru dinamoviști
Liga 1 • 17 apr., 14:43
Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 16 apr., 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”