Închide meniul

Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a promovat în Liga 1: „Sărbătorim trei zile şi trei nopţi!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 23:34

Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a promovat în Liga 1: „Sărbătorim trei zile şi trei nopţi!

Dinamo, lovitură pe piaţa transferurilor

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

Ovidiu Burcă a oferit prima reacţie după ce Dinamo a promovat în Liga 1. Antrenorul „câinilor” s-a declarat extrem de bucuros de faptul că a reuşit să readucă trupa din Ştefan cel Mare pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o cu scorul de 8-5 pe FC Argeş, la general, la barajul de menţinere/promovare în Liga 1. Astfel, „cîinii” revin în prima ligă la un an distanţă după ce au retrogradat istoric.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după ce Dinamo a promovat

În timp ce oferea declaraţii, Ovidiu Burcă a fost scos de fani şi de jucători din interviu. Antrenorul a mers la suporteri alături de care a scandat.

Ulterior, antrenorul „câinilor” a oferit declaraţii, mărturisind că înfrângerea suferită în faţa celor de la FC Argeş, în returul barajului, a fost cel mai dulce eşec din cariera lui. De asemenea, acesta a transmis faptul că oficialii din conducere le-au oferit linişte jucătorilor, având un mesaj şi pentru suporteri.

„Cea mai frumoasă înfrângere din viaţa mea. Datorită unor nebuni suntem aici. Indiferent prin ce a trecut clubul, au rămas aici. Băieţii aceştia sunt fantastici. Cum i-am găsit, şi cum am terminat, a fost o poveste fantastică. Dacă nu crezi în miracole, nu se întâmplă.

Reclamă

Sunt fericit pentru ei, au fost ani de zile în care ne-am chinuit. Fanii au susţinut financiar clubul, n-au renunţat niciodată. Oricât a fost de greu, mereu am crezut. A fost greu, dar odată ce am găsit conexiunea cu suportrii, a ieşit magie.

La fotbal e posibil orice, azi a fost o partidă complicată. În general, eu rămân calm. A fost greu, începutul reprizei a doua a fost greu. Şi eu am trecut prin multe să ajung aici. În 2003 când am terminat fotbalul, am zis că vreau să ofer ceva fotbalului românesc. Eu m-am ambiţionat să cred în principiile mele. Sunt foarte mâhnit de ceea ce s-a întâmplat zilele trecute.

Atitudinea celor de la FC Argeş a fost total lipsită de respect (n.r. au cerut retragerea licenţei lui Dinamo). E greu când pierzi. Atitudinea lor a fost de înfrânţi. Au trimis scrisori către FRF. Dar s-a făcut dreptate, un club care n-a făcut ceea ce trebuie anul astă, merge acasă, şi o ia de la capăt. Dar mi-au lăsat un gust amar.

Reclamă 4 / 0/3

Am spus-o mereu, am jucat fotbal să învăţ să fiu antrenor. Acesta a fost visul meu dintotdeauna. La cum am preluat lucrurile aici, sunt lucruri total schimbate. Oamenii ne-au dat linişte. O să sărbătorim trei zile şi trei nopţi”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru digisport.ro.

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat

Fanii lui Dinamo au invadat terenul, după ce echipa a promovat în Liga 1! Imaginile bucuriei „câinilor” sunt de nedescris, după barajul câştigat cu 8-5, la general, cu FC Argeş.

Ovidiu Burcă a reuşit imposibilul şi a readus-o pe Dinamo în Liga 1, la un sezon distanţă după ce echipa a retrogradat istoric.

Imediat după fluierul final de meci din returul cu FC Argeş, fanii lui Dinamo au invadat terenul, pentru a se bucura alături de jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Încă din timpul meciului, suporterii au început sărbătoarea. La începutul reprizei secunde, fanii au aprins artificii pe arena de la Mioveni, acolo unde s-a desăşurat returul cu argeşenii.

Mulţi dintre fani au mers direct la Ovidiu Burcă, pe care l-au îmbrăţişat după performanţa reuşită pe banca echipei din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și