Închide meniul

Anunţ uriaş pentru Nicolae Dică! Darius Olaru şi Joyskim Dawa pot juca în meciul cu Voluntari

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 septembrie 2022, 18:40

Anunţ uriaş pentru Nicolae Dică! Darius Olaru şi Joyskim Dawa pot juca în meciul cu Voluntari

Veste uriaşă pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică, alături de Mihai Stoica / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Anunţ uriaş pentru Nicolae Dică! Darius Olaru şi Joyskim Dawa pot juca în meciul cu Voluntari. Cei doi s-au accidentat în partida din Conference League, de la Londra, pierdută de FCSB în faţa celor de la West Ham, scor 1-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru şi Joyskim Dawa şi-au revenit miraculos şi pot juca în partidele de foc pe care FCSB le va juca săptămâna viitoare cu FC Voluntari, Anderlecht şi Universitatea Craiova, anunţă fanatik.ro.

Darius Olaru şi Joyskim Dawa pot juca în meciul cu Voluntari

Revenirea celor 2 reprezintă un motiv de bucurie pentru Nicolae Dică, mai ales că FCSB are o situaţie dificilă în Liga 1, acolo unde se află pe locul 13. Atât Olaru, cât şi Dawa s-au accidentat în partida cu West Ham, însă s-au recuperat miraculos.

Mihai Stoica, îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari

Mihai Stoica este îngrijorat înainte de FCSB – FC Voluntari. Roș-albaștrii au câștigat un singur meci în Liga 1 în actualul sezon, iar managerul general al vicecampioanei se așteaptă la un meci greu.

„Să vedeți ce meci greu vom avea luni, cu FC Voluntari. Eu spun ce am trăit la viața mea.

Reclamă

Mergeam în Champions League, veneam și făceam 0-0 la Piatra Neamț. 1-1 la Lyon și 0-0 în campionat cu nimeni pe stradă. Ăsta e fotbalul!”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1: „Sunt unii orbiți de ură!”

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că reprezentanţii londonezilor şi-au prezentat scuzele pentru lovitura de la 11 metri acordată de Benoit Bastien.

În confruntarea de la Londra, echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.  

Am văzut unii analiști cu pretenții, au spus că s-a greșit cu schimbarea lui Olaru. Atât ar fi trebuit, ca oamenii ăștia care câștigă bani în studiouri să aștepte și să vadă dacă Olaru, unul dintre protagoniști, s-a accidentat sau nu. Olaru a simțit o durere ascuțită sub coapsa scurtă și nu a mai putut continua. Toate schimbările, în afara celor din prelungiri, au fost cauzate de accidentări”, a declarat Mihai Stoica, [pentru sursa mai sus citată.

Mihai Stoica anunță șanse mari de sold-out la FCSB – Anderlecht

Prețurile mari de la bilete nu i-au speriat pe fani. Astfel, cu doar 6 zile înaintea meciului, Mihai Stoica a anunțat că s-au vândut peste 18.000 de tichete.

„Până astăzi dimineață se vânduseră peste 18.000 de bilete la meciul cu Anderlecht. Asta chiar dacă prețurile sunt mari, în opinia mea. Cred că am trecut de 20.000 până la ora asta.

Probabil cu Silkeborg nu va fi o afluență atât de mare. Dar dacă suntem în calculele calificării, cu West Ham, ultimul meci, probabil se va umple”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Prețurile la meciurile lui FCSB din UEFA Conference League:

  • Peluze- 50 de lei
  • Tribuna 1 și 2- inelele 2 și 3- 100 de lei
  • Tribuna 2- inelul 1- 200 de lei
  • VIP 3- 300 de lei
  • VIP 2- 500 de lei
  • VIP 1- 750 de lei
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și