Închide meniul

Anunţul făcut de Gigi Becali în ultima zi de mercato din Liga 1

Dan Roșu Publicat: 9 septembrie 2024, 16:01

Reclamă
Anunţul făcut de Gigi Becali în ultima zi de mercato din Liga 1

Anunţul făcut de Gigi Becali în ultima zi de mercato din Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Anunţul făcut de Gigi Becali în ultima zi de mercato din Liga 1 are legătură cu Luis Pheipe şi David Kiki, despre care au existat zvonuri că vor ajunge la Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că cei doi jucători vor rămâne în lotul lui Elias Charalambous, chiar dacă Kiki a ajuns a treia variantă de fundaş stânga la FCSB, după Risto Radunovic și Ionuț Panțîru, iar Phelipe prinde puţine minute.

Anunţul făcut de Gigi Becali în ultima zi de mercato din Liga 1

”Să plece? Nu există așa ceva”, a declarat Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Pentru Phelipe, şansele să prindă un loc de titular sunt mici, ţinând cont că în atacul campioanei se află jucători precum David Miculescu, William Baeten, Marius Ștefănescu, Alexandru Băluță, Octavian Popescu, Florin Tănase sau chiar Daniel Popa.

Gigi Becali pregăteşte intens meciul cu CFR Cluj

FCSB s-a întărit în ultima perioadă, după ce i-a adus pe Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu. Acum, patronul roţ-albaştrilor a dezvăluit că se gândeşte în fiecare zi la formaţia echipei, în mod special cea pentru meciul cu CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă

„La meciul cu CFR mă gândesc imediat după ultimul meci avut. Acum deja facem calculele. Mă uit să văd play-off-ul. Trebuie să intru mai repede pe locul 6. În fiecare zi mă gândesc.

Mă gândesc în fiecare zi la așezare, ce o să fie, cum o să joace ăla sau ăla. Nu poți să înțelegi trările unui patron de fotbal sau un antrenor. El gândește numai fotbal. Cum o să fie dacă jucăm așa, dacă îl pune pe ăla acolo. Hai să vedem. Că e o formulă nouă, cu Tănase, Tănase care acum își intră în formă.

Hai să vedem cum o să fie cu Baeten, că intră Baeten, să îl vedem și pe el că nu a jucat niciodată titular. O să jucăm cu Baeten acum. Numai Miculescu și-a câștigat postul, Baeten nu încă. Mi-a plăcut de el, dar să îl vedem acum. Miculescu și-a câștigat postul de titular atacant stânga, dreapta”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:38

FotoLotul României de la Jocurile Paralimpice, primit la Salonul Oficial la revenirea în ţară. Elisabeta Lipă: „Sunt un model”

18:35

Cipru – Kosovo LIVE SCORE (19:00). Meci „de foc” în grupa României din Nations League! Franța – Belgia, la 21:45. Meciurile serii

18:30

Max Verstappen recunoaşte că ar putea pierde titlul mondial: „Dacă mă aşteptam să fie aşa de rău? Nu chiar”

17:54

Mesajul lui „Dina” Grameni pentru Gică Hagi, după ce s-a despărţit de formaţia „Regelui” şi a semnat cu Rapid!

17:39

Rapid a anunţat plecarea unui jucător la o rivală din Liga 1

17:28

Rapid, probleme uriaşe cu transferul jucătorului de 5 milioane de euro! Un club i-a avertizat pe giuleşteni că îi reclamă la FIFA

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 6 FotoMonumentul dedicat Generaţiei de Aur a fost dezvelit lângă Arena Naţională! Gică Hagi, Răducioiu şi Ilie Dumitrescu, la eveniment
Citește și