Închide meniul

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid: „Ar fi culmea să cerem bani pe el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 20:10

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid: „Ar fi culmea să cerem bani pe el!

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid

Hepta

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid. Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că nu se pune problema ca Rapid să ceară bani pe fundaşul său. Dragoş Grigore ar putea ajunge la FC Botoşani, ultima clasată din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Grigore e gata să se despartă de Rapid, club cu care mai are contract până în vară. Valeriu Iftime îl vrea la Botoşani ca să se lupte cu Dinamo pentru evitarea retrogradării.

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid

”Dragoș Grigore e în ultimele șase luni de contract cu noi, nu a jucat foarte mult la noi. Dacă își va dori să plece la o altă echipă, noi nu ne vom opune.

Ar fi culmea să cerem bani pe Dragoș Grigore, vă dați seama că nu am cere bani. Dacă el își va dori să plece să joace în altă parte, probabil că nu ne-am opune”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Dragoş Grigore, aproape de a semna cu noua echipă

Dragoş Grigore este aproape de a semna cu noua sa echipă. Fundaşul central în vârstă de 37 de ani nu mai are de gând să rămână la Rapid şi este pe punctul de a ajunge la ultima clasată din Liga 1. Valeriu Iftime a venit la Bucureşti ca să finalizaze negocierile.

Reclamă

Veteranul cu 39 de selecţii la naţionala României nu mai intră în calculele lui Cristiano Bergodi. Şi-a dorit să plece şi este aproape să bată palma cu FC Botoşani. Va „rupe” contractul pe care îl are cu Rapid, pentru a nu mai fi rezervă.

Iftime a recunoscut că îl vrea pe Dragoş Grigore şi speră să mai rezolve astfel din problemele defensive cu care s-a confruntat FC Botoşani în acest sezon. Moldovenii au cea mai slabă defensivă. Au primit 39 de goluri în 21 de etape.

Deocamdată, nu știu care este nivelul discuțiilor cu Dragoș. Eu mâine (n.r. vineri) o să fiu la București. Confirm că există discuții, dar nu știu exact unde s-a ajuns. În mod normal, mâine ar trebui să știm mai multe„, a declarat Valeriu Iftime, joi seară, pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a fost jucător de bază în Giuleşti, în ultimele două sezoane, Grigore şi-a pierdut postul de titular în faţa lui Paul Iacob. Bergodi l-a introdus pe teren în minutul 90+8 al meciului cu Petrolul, în încercarea de a trage de timp. Dragoş Grigore nu mai are răbdare şi este pe punctul de a-şi rezilia contractul cu alb-vişiniii. Nu duce lipsă de oferte.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și