Închide meniul

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre transferul lui Horaţiu Moldovan: „Am stabilit o dată”

Alex Masgras Publicat: 6 ianuarie 2024, 8:50

Reclamă
Anunţul făcut de Victor Angelescu despre transferul lui Horaţiu Moldovan: „Am stabilit o dată

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre transferul lui Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci / Profimedia

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre transferul lui Horaţiu Moldovan. Acţionarul minoritar al celor de la Rapid a transmis că formaţia din Giuleşti nu se află în acest moment în negocieri cu vreo echipă pentru Horaţiu Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul celor de la Rapid şi al naţionalei României a avut evoluţii foarte bune în anul care tocmai s-a încheiat.

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre transferul lui Horaţiu Moldovan

În urma acestor prestaţii, el a atras atenţia mai multor echipe din afara ţării şi s-a scris de interesul unor formaţii precum FC Basel sau Betis Sevilla. Cu toate acestea, Angelescu a dezvăluit că Moldovan a stabilit o dată împreună cu conducerea giuleştenilor, iar dacă nu va primi o ofertă până atunci, nu va mai pleca în această perioadă de transferuri:

„Din ce știm noi, nu e în negocieri finale cu vreun club (n.r. Horațiu Moldovan). Chiar dacă există acea clauză, ar fi trebuit să știm. Noi am vorbit și lucrurile sunt foarte clare între noi și Horațiu. Când va fi decis să plece, o să știm. Avem o relație foarte bună cu el, nu este nicio problemă. Am stabilit o dată, iar dacă nu va pleca până atunci, nu va mai pleca în această iarnă.

Nu suntem în discuții acum cu niciun portar. Nu intenționăm să aducem un portar acum, poate la vară. Avem portar, Drăghia a apărat foarte bine. Va apărea Drăghia sau va apăra Bogdan Ungureanu dacă va pleca”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

Reclamă

Victor Angelescu, despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid: „Ar fi culmea să cerem bani pe el”

Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că nu se pune problema ca Rapid să ceară bani pe fundaşul său. Dragoş Grigore ar putea ajunge la FC Botoşani, ultima clasată din Liga 1.

Dragoş Grigore e gata să se despartă de Rapid, club cu care mai are contract până în vară. Valeriu Iftime îl vrea la Botoşani ca să se lupte cu Dinamo pentru evitarea retrogradării.

”Dragoș Grigore e în ultimele șase luni de contract cu noi, nu a jucat foarte mult la noi. Dacă își va dori să plece la o altă echipă, noi nu ne vom opune.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi culmea să cerem bani pe Dragoș Grigore, vă dați seama că nu am cere bani. Dacă el își va dori să plece să joace în altă parte, probabil că nu ne-am opune”, a spus Victor Angelescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și