Închide meniul

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo: „A fost o discuţie de o oră!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2023, 11:58

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo: „A fost o discuţie de o oră!

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo

Ionuț Lupescu / Hepta

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo. Administratorul special de la Dinamo a spus că a existat o discuţie între Eugen Voicu şi Ionuţ Lupescu cu privire la o colaborare în conducerea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu a spus că prima discuţie a fost una constructivă şi că se analizează în continuare posibila venire a lui Ionuţ Lupescu în conducerea clubului. Mai mult, Nicolescu a dat asigurări că relaţia dintre el şi Ionuţ Lupescu este una corectă şi că nu există „animozităţi” între ei.

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo

„Eugen (n.r. – Voicu) a avut o discuție principială cu domnul Lupescu. Am rămas în contact, urmează să vedem ce putem construi. A fost o discuție de o oră. A fost abordată zona de viziune. 

Sunt discuții, nu pot să vă dau detalii exacte. Eu personal nu am simțit nicio animozitate din partea domnului Lupescu. Tot timpul a fost foarte deschis, am avut tot timpul discuții sincere. De aici până la a lua decizii clare sunt pași de urmat. Nu știu când se va decide domnul Lupescu dacă vine sau nu la Dinamo”, a spus Andrei Nicolescu la digisport.ro.

Ionuţ Lupescu, discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo

Ionuţ Lupescu a avut un discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo. Fosta legendă de la Dinamo a spus că are impresia că noii investitori de la Dinamo fac speculă.

Reclamă

Ionuţ Lupescu este neîncrezător în proiectul propus la Dinamo de Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu. Lupescu e de părere că aceştia trebuiau să facă o investiţie majoră în momentul în care au preluat clubul şi după aceea să înceapă să caute noi investitori.

Am fost puţin mâhnit de ce se întâmplă pe acolo şi m-am retras. Cu Dinamo, sigur că acum suntem fericiţi că am promovat. A fost o anumită euforie şi cred că a fost important. Când am început campionatul în Liga 2 nu credeam că terminăm campionatul. Este meritul lui Burcă şi al jucătorilor. Acum ne preocupăm după ce vedem ce se întâmplă în societatea nou creaută. Nu ştiu cât de bine este, nu ştiu cât de bine intenţionaţi sunt oamenii care au venit, dacă fac numai speculă. Marea majoritatea a dinamoviştilor suntem cu inima mai împăcată pentru că nu ştim ce se întâmplă cu societatea.

Ne aşteptam să vină cu o anumită sumă şi să întărească clubul. Numai asta nu s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, numai speculă fac. Nu ştiu dacă sunt la fel ca spaniolii, că aici sunt mai cu ştaif, mai apar cu o cravată la televizor. Din ce am văzut până acum, fac ce au făcut DDB-ul şi vor să facă pe spinarea suporterilor. Aici lucrurile sunt foarte îndoielnice. Dacă vor să facă acest lucru, ar trebui să dea bani dacă sunt investitori şi după aceea să facă acest crowdfunding. Mă îndoiesc. Până în prezent, când am zis ceva despre un investitor la Dinamo, am avut dreptate. Noua conducere ar fi trebuit să vină cu bani”, a spus Ionuţ Lupescu în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și