Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ionuţ Lupescu, discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo: „Par că fac speculă! Lucrurile sunt îndoielnice”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2023, 11:38

Reclamă
Ionuţ Lupescu, discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo: „Par că fac speculă! Lucrurile sunt îndoielnice

Ionuţ Lupescu, discurs dur la AS.ro LIVE

Captură AS.ro LIVE

Ionuţ Lupescu a avut un discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo. Fosta legendă de la Dinamo a spus că are impresia că noii investitori de la Dinamo fac speculă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu este neîncrezător în proiectul propus la Dinamo de Andrei Nicolescu şi Eugen Voicu. Lupescu e de părere că aceştia trebuiau să facă o investiţie majoră în momentul în care au preluat clubul şi după aceea să înceapă să caute noi investitori.

Ionuţ Lupescu, discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo

Am fost puţin mâhnit de ce se întâmplă pe acolo şi m-am retras. Cu Dinamo, sigur că acum suntem fericiţi că am promovat. A fost o anumită euforie şi cred că a fost important. Când am început campionatul în Liga 2 nu credeam că terminăm campionatul. Este meritul lui Burcă şi al jucătorilor. Acum ne preocupăm după ce vedem ce se întâmplă în societatea nou creaută. Nu ştiu cât de bine este, nu ştiu cât de bine intenţionaţi sunt oamenii care au venit, dacă fac numai speculă. Marea majoritatea a dinamoviştilor suntem cu inima mai împăcată pentru că nu ştim ce se întâmplă cu societatea.

Ne aşteptam să vină cu o anumită sumă şi să întărească clubul. Numai asta nu s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, numai speculă fac. Nu ştiu dacă sunt la fel ca spaniolii, că aici sunt mai cu ştaif, mai apar cu o cravată la televizor. Din ce am văzut până acum, fac ce au făcut DDB-ul şi vor să facă pe spinarea suporterilor. Aici lucrurile sunt foarte îndoielnice. Dacă vor să facă acest lucru, ar trebui să dea bani dacă sunt investitori şi după aceea să facă acest crowdfunding. Mă îndoiesc. Până în prezent, când am zis ceva despre un investitor la Dinamo, am avut dreptate. Noua conducere ar fi trebuit să vină cu bani”, a spus Ionuţ Lupescu în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Răzvan Zăvăleanu, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou

Răzvan Zăvăleanu a reacţionat, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis pe 19 iunie să amâne din nou aprobarea planului de reorganizare, iar reacţia lui Zăvăleanu nu a întârziat să apară.

Reclamă

Decizia de a amâna aprobarea planului de reorganizare a fost luată după ce echipa Dinamo din liga a patra şi avocatul lui Diego Fabbrini au invocat excepţia de neconstituţionalitate.

„Parcă se vrea amânarea permanentă. Acum, avocata lui Fabbrini a cerut să se sesizeze Curtea Constituțională. S-a dat termen până vineri. E ilogic.

O modificare de plan este doar un bonus pentru acționari. E foarte adevărat că e vorba de câteva milioane de euro. Totuși, e vorba de un bonus. Nu ar avea de că să fie respins. Dar și în perspectiva cea mai neagră în care va fi respins definitiv, acționarii trebuie să respecte planul existent.

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-aș fi așteptat ca toți cei care gravitează în jurul lui Dinamo să aibă același obiectiv. Să salvăm echipa și toți să tragă la aceeași căruță”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
Vezi toate știrile
Citește și