Închide meniul

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iulie 2024, 22:53

Reclamă
Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce "Regele" transmitea că se desparte de fostul jucător al FCSB-ului

Dragoş Nedelcu şi Gică Hagi, la un meci / Profimedia Images

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu a venit înainte de startul meciului Oţelul Galaţi – Farul. „Regele” spunea la finalul sezonului trecut că Farul se va despărţi de Nedelcu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu şi Gică Hagi nu au ajuns la o înţelegere privind rezilierea contractului, iar jucătorul de 27 de ani e în continuare în lotul Farului. Nedelcu mai are contract cu Farul până în vara anului viitor.

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

”E cu noi. A făcut toată pregătirea și e cu noi deocamdată. Bineînțeles că nu avem dubii de ce poate el să dea. Vom vedea”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro, înainte de startul partidei Oţelul Galaţi – Farul Constanţa.

Dragoş Nedelcu se află pe bancă la partida Oţelul – Farul. În primul meci al sezonului pentru Farul, cel pierdut acasă, cu 1-0, cu Unirea Slobozia, Dragoş Nedelcu nu s-a aflat în lot.

FCSB îl cumpăra în 2017 pe Dragoş Nedelcu de la Viitorul pentru 2.13 milioane de euro. Nedelcu era cotat atunci la 1.5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Cota fotbalistului, care era una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, s-a prăbuşit în ultimii ani. Nedelcu valorează în prezent, potrivit transfermarkt.com, 650.000 de euro.

Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după Farul – Universitatea Craiova 3-3: „Îi dăm bani mulți, trebuia să fie star”

Farul l-a transferat fără bani pe Dragoş Nedelcu, de la FCSB, în iulie 2022. Anterior, echipa lui Gică Hagi îl împrumutase de la FCSB pe Nedelcu.

Prestaţiile lui au fost sub aşteptări, iar Gică Hagi declara după meciul Farul – Universitatea Craiova 3-3, din play-off-ul sezonului trecut, că echipa constănţeană vrea să se despartă de Nedelcu. Acesta fusese introdus pe teren în minutul 77 de Gică Hagi, la scorul de 3-0 pentru Farul, după care constănţenii au primit 3 goluri. Mitriţă a reuşit atunci un hattrick.

Reclamă

Îmi pare rău pentru Nedelcu că o zic public, de multe ori nu am vorbit, dar nu se poate așa! Ne așteptam de la el să fie numărul 1. A venit după unul sau doi ani în care nu jucase și a tot jucat. Dar anul ăsta mai mult a stat decât să joace!

Și aici e o problemă gravă, pentru că e unul dintre cel mai bine plătiți jucători din echipă, dacă nu chiar cel mai bine. E plătit bine, la nivelul primelor două-trei echipe. Bani mulți!

L-am plătit doi ani, dar l-am avut un an din punctul meu de vedere. Și cu asta cred că închei conferința, că nu are… îmi pare rău, dar jucătorul trebuie să fie puternic. Mai ales el, pe care-l cunoșteam. Trebuie să fie puternic, să reflecteze la tot ce se întâmplă cu el și să se gândească foarte serios.

Nu ne permitem să plătim atâția bani pe un jucător cu un astfel de randament”

Cu noi, la anul, nu cred că mai poate. Cu toate că mai are un an contract, dar nu cred că mai… cred că ne vom despărți. Cu el, cel puțin din punctul meu de vedere, nu putem merge… Nu ne permitem să plătim atâția bani pe un jucător cu un astfel de randament. Dacă dăm banii ăia, trebuie să fie star, cel mai bun dintre cei mai buni! Că altfel ne așteaptă alte lucruri. Iar noi vrem să ținem clubul bine.

La noi, jucătorul trebuie să dea randament 100%, iar el nu dă randament bun tot anul. «Ba mă doare genunchiul, ba nu mai pot, ba astăzi sunt, ba mâine nu sunt». Dacă joacă bine, dacă nu e supărat. Dar nu putem… E un exemplu care s-a văzut și astăzi. S-a văzut destul de grav.

Nu e bine că vorbesc despre un jucător, dar numai eu știu ce am pățit anul ăsta. Și nu doar cu el, cu toți jucătorii accidentați”, declara Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu în conferinţa de presă de după meciul Farul – Universitatea Craiova 3-3.

 

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 23 iul.

Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0

23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 3 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!
Citește și