Închide meniul
EXCLUSIV

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cordea, imediat după venirea lui Billel Omrani la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2022, 18:56

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cordea, imediat după venirea lui Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Andrei Cordea, după ce l-a adus pe Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cordea, imediat după venirea lui Billel Omrani la FCSB. Patronul FCSB a anunţat că nu lasă din preţul cerut pe cel care a marcat cu West Ham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este de neclintit în ceea ce priveşte preţul lui Andrei Cordea. Becali cere 10 milioane de euro. Arabii i-au oferit lui Gigi Becali doar 3 milioane de euro.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cordea, imediat după venirea lui Billel Omrani la FCSB

„Dacă îmi dau 10 milioane de euro îl dau. Nu dau eu jucători pe un milion sau două. Eu cu 10 milioane de euro dau. Ei au făcut ofertă de 3. Eu am cerut 10 milioane de euro şi gata. Să fie sănătoşi!„, a spus Gigi Becali pentru www.AS.ro.

Cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB

S-a aflat cum l-a convins Gigi Becali pe Billel Omrani să semneze cu FCSB. Patronul vicecampioanei României a anunţat ce negocieri a purtat cu fostul atacant al campioanei CFR Cluj.

Omrani este ultima mare lovitură pe care a dat-o Becali, după ce i-a transferat pe David Miculescu şi Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera i-a pus pe masă francezului un contract pe un an, cu opţiune din partea clubului de prelungire pe încă două sezoane.

Reclamă

La începutul anului, Gigi Becali i-a oferit 500.000 de euro la semnătură, dar nu a reuşit să-l convingă să o lase pe CFR Cluj pentru a veni la FCSB. Omrani a devenit liber de contract la sfârşitul sezonului trecut.

Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. Dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Omul de afaceri nu s-a ferit şi a anunţat ce i-a spus lui Billel Omrani. A făcut public şi salariul pe care îl va încasa atacantul care a jucat din 2016 şi până în acest an la CFR Cluj. Dan Petrescu îl aştepta înapoi în Gruia!

Reclamă 4 / 0/3

Am dat bani la semnătură, că nu venea degeaba. Salariul e 20.000 de euro (n.r. lunar). La semnătură nu i-am dat mult. I-am zis: ‘Faci figuri? Eşti şomer!’ A venit la mine acasă. I-am zis: ‘Dacă vrei, poţi să fii cel mai mare!‘”, a dezvăluit patronul lui FCSB.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Prestaţiile sale i-au atras atenţia şi lui Gigi Becali, care l-a ofertat oficial.

Omrani a fost în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut. Turcii erau în căutarea unui atacant pentru a se lupta la titlU, dar şi în încercarea de a avea un parcurs cât mai bun în Conference League.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și