Închide meniul

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2024, 11:06 / Actualizat: 9 mai 2024, 14:34

Reclamă
Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii! Ce a stabilit cu „Mbappe

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman

Gigi Becali / AntenaSport

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman a venit în această dimineaţă. Milionarul din Pipera a dezvăluit ce a discutat cu „Mbappe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman i-a transmis că vrea să stea la FCSB şi pentru meciurile din preliminarii, iar după aceea se va duce la arabi. Becali rămâne ferm în privinţa clauzei de reziliere, de 5 milioane de euro.

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe”

(n.r: Se face azi cu Florinel Coman?) Trebuie să vină ăştia. Din Arabia. Trebuie să vină.

(n.r: Rămâneţi la hotărârea iniţială cu clauza? Cu toţi banii odată?) Mai vorbeşti? Eu cu Florinel am vorbit. El a zis că vrea să rămână să joace preliminariile, aşa că nu am nicio treabă.

(n.r: Să vă ajute în cupele europene, după care să plece pe suma respectivă?) Da. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că a făcut Dumnezeu cu mine aşa frumos… Puteam să fiu şi acum în emoţii, aşa, înainte de Săptămâna Patimilor, că am fost credincios Dumnezeului meu, a zis ‘Îţi dau să fii campion cu 3-4 etape, să nu mai ai emoţii, să ai Paşte liniştit, să fii cu Hristos ca lumea’.

Reclamă

Dacă sunt credincios Dumnezeului meu, dă Domnul de îi spulber şi pe ăştia de afară. Pe toţi, şi pe unul, şi pe celălalt (n.r: şi Real Madrid, şi Bayern Munchen), şi Dortmund, şi PSG, pe toţi”, a declarat Gigi Becali la palat.

Reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman

Darius Olaru a dezvăluit care a fost reacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat despre transferul iminent al lui Florinel Coman la arabi, care se va face în scurt timp.

Al Duhail este echipa din Qatar care va plăti 5 milioane de euro pentru a-l transfera pe „Mbappe”, care va avea un salariu anual de două milioane de euro. Olaru susţine că toţi fotbaliştii s-au bucurat când au auzit că unul dintre ei va pleca „la mai bine”.

Reclamă 4 / 0/3

„(Ţi-ar părea rău să plece Coman?) Da, normal că ne-ar părea rău. A fost un jucător foarte important pentru noi şi sezoanele precedente şi în acest sezon.

Clar, când pleacă un jucător, cumva ne pare rău… nouă, în echipă, dar ne pare bine pentru el că face pasul la mai bine”, a spus Darius Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman în Qatar. MM a dezvăluit că „Mbappe” s-a înțeles deja cu oficialii viitoarei sale echipe, Al Duhail, în ciuda faptului că aceștia nu s-au mai prezentat la București săptămâna trecută, atunci când erau programate negocieri pentru mutare.

Mihai Stoica a anunțat că Florinel Coman s-a înțeles deja cu viitoarea sa echipă. FCSB va primi în schimbul lui Coman suma de cinci milioane de euro.

„Eu nu discut problema asta. N-am vorbit cu nimeni din Qatar, nici cu agenții. Știu de la Gigi că trebuiau să vină și n-au mai venit, dar știu de la Florin că s-au înțeles”, a declarat Mihai Stoica.

Florinel Coman (26 de ani) e cotat la 6 milioane de euro. În cele 37 de meciuri disputate în acest sezon, „Mbappe” a marcat 19 goluri şi a furnizat şi 11 pase decisive.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și