Închide meniul
NEWS ALERT

Anunţul lui Marcel Ciolacu despre FCSB – Dinamo: „E normal să se joace în Ghencea”

Alex Masgras Publicat: 4 iulie 2023, 18:25

Reclamă
Anunţul lui Marcel Ciolacu despre FCSB – Dinamo: „E normal să se joace în Ghencea

Marcel Ciolacu a mers la FCSB - Dinamo

Marcel Ciolacu, premierul României / Profimedia

Anunţul lui Marcel Ciolacu despre FCSB – Dinamo. Premierul României a vorbit despre locul de disputare al derby-ului programat în etapa a doua a noului sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arena Naţională nu este disponibilă în perioada următoare, iar FCSB caută alte variante. Gigi Becali a anunţat că derby-ul se va juca în Ghencea, iar Marcel Ciolacu, premierul României, a declarat că i se pare normal ca această partidă să se joace pe stadionul Steaua şi că vrea să fie prezent la meci.

Anunţul lui Marcel Ciolacu despre FCSB – Dinamo: „E normal să se joace în Ghencea”

Gigi Becali a spus de mai multe ori că Marcel Ciolacu i-a promis că problema stadionului din Ghencea se va rezolva. Derby-ul din etapa a doua se va juca pe 22 iulie, dar FCSB, în calitate de gazdă, trebuie să anunţe locul de desfăşurare al partidei cu 10 zile înainte.

„Normal este să se joace derby-ul FCSB-Dinamo pe stadionul Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat marţi dimineaţă că este convins că derby-ul cu Dinamo se va juca pe stadionul Steaua şi că echipa sa va putea evolua, în sfârşit, pe noua arenă din Ghencea. Mai mult, patronul roş-albaştrilor a declarat că nu se teme de posibile incidente între fanii echipei sale şi cei de la CSA Steaua:

Reclamă

„Eu cred că vom juca acolo. Au tot făcut figuri. N-am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon să îi mulţumesc. Am şi eu relaţii sus. Ciolacu le-a dat ordin „bă, am promis şi mă ţin de cuvânt. Am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua (n.r. – FCSB) pe Ghencea, rezolvaţi problema!”. 100% o să jucăm în Ghencea. Lor le e frică de Talpan. Îţi dai seama în ce ţară trăim, să îţi fie frică de Talpan. Dacă de Talpan ţi-e frică… Cât e Ciolacu, nu îmi fac griji. Unde să joci? O să jucăm în funcţie de meciuri, Ghencea şi Arcul de Triumf. Şi pe Arena Naţională, meciurile de anvergură.

(n.r. – Nu vă e frică de incidente?) Ce incidente? De ce avem miliţia? Miliţia e să stea ca în Franţa. Ce e aia incidente? Eşti cuminte, îţi vezi de treaba ta. Eşti vagabond, miliţia, te arestează, puşcărie! Ce incidente? Mă apuc să fac şi eu incidente. Facem incidente cu toţii. La Peluza Sud, majoritatea sunt băieţii mai educaţi, cu şcoli. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proşti”, a declarat Gigi Becali.

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Programul primelor două etape a suferit mai multe modificări

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Partida care trebuia să se desfăşoare pe 23 iulie a fost mutată cu o zi mai devreme, pe 22 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, mai multe partide din primele două etape ale noului sezon din Liga 1 au fost reprogramate, printre care duelurile dintre Rapid şi Sepsi sau CFR Cluj şi Poli Iaşi, potrivit lpf.ro.

Potrivit gsp.ro, FCSB a cerut reprogramarea meciului cu Dinamo pentru a se putea pregăti pentru meciul cu CSKA 1948 din preliminariile Conference League cât mai bine. Formaţia roş-albastră va juca la Sofia pe 26 iulie partida tur şi ar fi avut doar trei zile pentru pregătirea meciului din cupele europene.

Etapa 1

Vineri, 14 iulie

Ora 18.30 Oțelul Galați – UTA Arad

Ora 21.30 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 15 iulie

Reclamă

Ora 18.30 FC Hermannstadt – Farul Constanța

Ora 21.30 CFR 1907 Cluj – Politehnica Iași

Duminică, 16 iulie

Ora 18.30 Petrolul Ploiești – Universitatea Cluj

Ora 21.30 FC U Craiova 1948 – FCSB

Luni, 17 iulie

Ora 18.30 FC Voluntari – FC Botoșani

Ora 21.30 Dinamo -Universitatea Craiova

Etapa a doua

Vineri, 21 iulie

Ora 18.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC U Craiova 1948

Ora 21.30 UTA Arad – CFR 1907 Cluj

Sâmbătă, 22 iulie

Ora 18,30 Farul Constanța – FC Voluntari

Ora 21.30 FCSB – Dinamo

Duminică, 23 iulie

Ora 18.30 Politehnica Iași – FC Hermannstadt

Ora 21.30 Universitatea Cluj – FC Rapid 1923

Luni, 24 iulie

Ora 18.30 FC Botoșani – Petrolul Ploiești

Ora 21.30  Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și