Închide meniul

Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii”

Publicat: 28 aprilie 2024, 11:16

Reclamă
Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii

Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: "Va reveni la Steaua. Sunt discuţii"

Jucătorii de la FCSB, după ce au cucerit titlul în Liga 1 / Hepta

Anunţul momentului în fotbalul românesc a venit la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul. Formaţia roş-albastră a învins-o sâmbătă seară pe Farul Constanţa, scor 2-1, iar victoria i-a asigurat titlul de campioană după o pauză de nouă ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul final, jucătorii şi suporterii au dat startul petrecerii. La 12 ore de la succesul cu Farul, fostul arbitru Ion Crăciunescu a făcut o declaraţie care va stârni multe discuţii.

Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii”

Crăciunescu susţine că se discută despre o posibilă împăcare între FCSB şi CSA Steaua, fiind şanse ca echipa lui Gigi Becali să revină la Steaua:

„Am înțeles că FCSB-ul probabil se va schimba, va reveni la Steaua, sunt niște discuții. Nu vreau să tensionez nimic. Dar există un palmares acolo și e păcat să se strice tot”, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1

Gabi Balint a lansat o ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Echipa patronată de Gigi Becali a devenit matematic campioană, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu 2-1, în etapa a şasea a play-off-ului.

Reclamă

Imediat după fluierul final, jucătorii şi suporterii lui FCSB au dat startul petrecerii. Printre altele, fotbaliştii roş-albaştrilor au fost surprinşi pe teren cu baloane care indicau sărbătorirea titlului 27. Acelaşi număr s-a regăsit şi în postarea de pe reţele sociale.

Gabi Balint, fost mare jucător la CSA Steaua şi susţinător al „militarilor” în conflictul cu Gigi Becali, i-a ironizat pe campionii din acest sezon din Liga 1.

„M-a egalat FCSB la numărul de campionate”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, Gabi Balint a comis o gafă. Fostul mare jucător are cinci titluri de campion al României alături de Steaua. De partea cealaltă, dacă luăm în calcul palmaresul din anul 2003, FCSB a ajuns la şase titluri de campioană: 2005, 2006, 2013, 2014, 2015 şi 2024.

Formaţia lui Gigi Becali a cucerit pentru prima oară titlul de la introducerea sistemului competiţional play-off/play-out. De altfel, FCSB a pus mâna pe titlu încă din etapa a şasea, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și