Închide meniul

Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali

Alex Masgras Publicat: 28 aprilie 2024, 9:02

Reclamă
Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali

Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali

Colaj Gigi Becali şi Gabi Balint / Hepta & Antena Sport

Gabi Balint a lansat o ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Echipa patronată de Gigi Becali a devenit matematic campioană, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu 2-1, în etapa a şasea a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul final, jucătorii şi suporterii lui FCSB au dat startul petrecerii. Printre altele, fotbaliştii roş-albaştrilor au fost surprinşi pe teren cu baloane care indicau sărbătorirea titlului 27. Acelaşi număr s-a regăsit şi în postarea de pe reţele sociale.

Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1

Gabi Balint, fost mare jucător la CSA Steaua şi susţinător al „militarilor” în conflictul cu Gigi Becali, i-a ironizat pe campionii din acest sezon din Liga 1.

„M-a egalat FCSB la numărul de campionate”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Cu toate acestea, Gabi Balint a comis o gafă. Fostul mare jucător are cinci titluri de campion al României alături de Steaua. De partea cealaltă, dacă luăm în calcul palmaresul din anul 2003, FCSB a ajuns la şase titluri de campioană: 2005, 2006, 2013, 2014, 2015 şi 2024.

Reclamă

Formaţia lui Gigi Becali a cucerit pentru prima oară titlul de la introducerea sistemului competiţional play-off/play-out. De altfel, FCSB a pus mâna pe titlu încă din etapa a şasea, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum.

Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo | Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană

Gigi Becali a transmis un mesaj surprinzător, după ce FCSB a câştigat matematic titlul. Latifundiarul din Pipera a transmis că nu este interesat de acest aspect, singurul lucru care îl preocupă fiind ca echipa sa să se califice în competiţiile europene.

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că FCSB a reuşit să câştige titlul fără nicio emoţie, îndemându-i pe toţi să sărbătorească această reuşită a roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi nu trebuie să uităm niciodată și să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc. Luați Dinamo care e pe ultimul loc, Rapid care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, am ținut echipa mereu sus. Ce s-a întâmplat în seara asta este cununa. Nu am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare.

Noi acum suntem campioni, să se bucure toată lumea. Nu mai sunt cum eram înainte. În primul rând nu mai am vârsta… fiind mai înaintată, intervine înțelepciunea. Nu câștig nimic cu nebunia. Trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Dar pentru ce am luat noi titlul ăsta? Dacă nu ne ducem în cupele europene, degeaba. Ce fac eu cu titlul? Nu mă interesează titlul. Vreau în Europa”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri Vezi toate știrile
Citește și