Închide meniul

Apărare dezastruoasă sau ghinion? FCSB a încasat gol în toate meciurile din Liga 1 în acest sezon

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2022, 22:01 / Actualizat: 30 mai 2023, 20:33

Apărare dezastruoasă sau ghinion? FCSB a încasat gol în toate meciurile din Liga 1 în acest sezon

Mihai Stoica, surprins de numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a încasat gol în toate meciurile din Liga 1 în acest sezon. Vicecampioana României a disputat 10 dueluri, însă Ştefan Târnovanu nu a putut păstra poarta intactă în nicio confruntare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un început slab de sezon şi ocupă locul 14 în clasament. Chiar dacă s-au investit milioane de euro în transferuri, jucătorii s-au ridicat la cel mai înalt nivel doar în UEFA Conference League, unde s-au calificat în grupe.

FCSB a încasat gol în toate meciurile din Liga 1 în acest sezon

În Liga 1, prestaţiile elevilor lui Nicolae Dică au fost slabe, iar statistica îi dă mari bătăi de cap antrenorului. În cele 10 meciuri jucate, gruparea roş-albastră a încasat gol în toate.

Meciurile în care FCSB a luat gol în acest sezon:

FCSB – „U” Cluj 1-1
Rapid – FCSB 2-0
FCSB – FC U Craiova 1948 1-1
CS Mioveni – FCSB 1-1
FCSB – Chindia Târgovişte 3-2
FCSB – FC Hermannstadt 2-2
Farul Constanţa – FCSB 3-1
FCSB – FC Voluntari 1-1
Universitatea Craiova – FCSB 2-1
FCSB – FC Argeş 3-2

Reclamă

Înaintea meciului cu FC Argeş, FCSB marcase 11 goluri şi încasase 15, golaverajul fiind -4.

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Nicolae Dică. Patronul lui FCSB a stabilit un nou obiectiv de echipă, care trebuie îndeplinit în următoarele trei luni. În caz contrar, postul lui Dică este în pericol.

Omul de afaceri a răbufnit după ce roş-albaştrii au ajuns pe locul 14 în Liga 1. Nu mai visează la calificarea în primăvara Conference League şi cere ca toată concentrarea să fie pe meciurile din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc.

Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat.

Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali: „Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt?”

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că i-a trasat un obiectiv clar lui Nicolae Dică. Antrenorul lui FCSB trebuie să ducă echipa pe loc de play-off, până în luna decembrie, pentru a nu avea postul ameninţat.

„Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? Nu vreau să spun nimic. Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea.

După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele. Eu sunt liniştit, ştiu că echipa are valoare şi sunt sigur că ne vom reveni. Normal, dacă am fi stat mai bine în campionat, altele ar fi fost priorităţile în cupele europene, dar aşa nu se poate„, a precizat patronul lui FCSB.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB a încasat gol în toate meciurile din Liga 1 în acest sezon
  • Statisticile care îi dau fiori lui Nicolae Dică

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și