Închide meniul

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică! Cât timp mai are pentru a îndeplini noul obiectiv de la FCSB: „Asta e prioritatea!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2022, 16:41

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică! Cât timp mai are pentru a îndeplini noul obiectiv de la FCSB: „Asta e prioritatea!

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • FCSB, pe locul 14 în Liga 1
  • Ce a spus Gigi Becali despre viitorul lui Nicolae Dică

Gigi Becali a lansat un avertisment pentru Nicolae Dică. Patronul lui FCSB a stabilit un nou obiectiv de echipă, care trebuie îndeplinit în următoarele trei luni. În caz contrar, postul lui Dică este în pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a răbufnit după ce roş-albaştrii au ajuns pe locul 14 în Liga 1. Nu mai visează la calificarea în primăvara Conference League şi cere ca toată concentrarea să fie pe meciurile din campionat.

Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică

De acum vom da totul în campionat. Eu sunt liniştit, chiar dacă am pierdut atâtea meciuri pentru că am încredere că echipa îşi va reveni. Dar i-am transmis lui Dică, meciurile din campionat sunt pe primul loc.

Reclamă

Nu pot să spun că nu mă interesează Conference League. Cum să nu mă intereseze? Dar nu o să joace titularii. Dar noi avem lot. De asta am transferat jucători, să putem juca şi în Europa şi în campionat.

Dar prioritatea este să ne revenim în campionat. Eu cred că putem obţine puncte şi în Conference League, am jucat bine cu Anderlecht. Sunt bani mulţi pe care îi putem lua, dar în primul rând mă interesează campionatul„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că i-a trasat un obiectiv clar lui Nicolae Dică. Antrenorul lui FCSB trebuie să ducă echipa pe loc de play-off, până în luna decembrie, pentru a nu avea postul ameninţat.

Cum să vorbesc de titlu când sunt unde sunt? Nu vreau să spun nimic. Obiectivul e să ajungem pe loc de play-off în luna decembrie, după ce jucăm şi restanţele. Obiectivul imediat este să le bat pe cele deasupra mea.

După ce ajungem pe loc de play-off, putem vorbi şi de altele. Eu sunt liniştit, ştiu că echipa are valoare şi sunt sigur că ne vom reveni. Normal, dacă am fi stat mai bine în campionat, altele ar fi fost priorităţile în cupele europene, dar aşa nu se poate„, a precizat patronul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Vicecampioana României are şase meciuri la rând fără victorie, în toate competiţiile. FCSB va juca împotriva lui FC Argeş, în următoarea etapă. La patru zile distanţă are deplasare cu Silkeborg, în Conference League.

Nicolae Dică, calcul îndrăzneţ după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Nicolae Dică a făcut un calcul îndrăzneţ, după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că echipa sa va câştiga punctele necesare pentru a obţine calificarea în play-off, la finalul sezonului regular.

Nicolae Dică a făcut un pariu şi a declarat că FCSB se va califica la pas în play-off. Antrenorul grupării roş-albastre a pus în balanţă numărul de puncte necesar echipelor în sezoanele trecute pentru a se califica în primele şase din Liga 1, şi a ajuns la concluzia că FCSB va obţine cu 10 mai multe.

Pentru a-şi îndeplini obiectivul stabilit, Dică declară că echipa sa are nevoie de 12 victorii, din ultimele 21 de meciuri care au mai rămas de disputat.

Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii. Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.

Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte”, a declarat Nicolae Dică, la Digi Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF