Închide meniul

„Ar fi fraieri să nu îl caute” Basarab Panduru, mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 6 aprilie 2024, 20:33

Reclamă
Ar fi fraieri să nu îl caute” Basarab Panduru, mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Basarab Panduru, mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a transmis un mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Fostul internațional este de părere că „Bursucul” o poate relansa pe fosta campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj este pregătită în prezent de Ovidiu Hoban și de Francis Dican, după demisia lui Adrian Mutu. „Briliantul” a plecat din Gruia după umilința cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4.

Basarab Panduru, mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

„Pandi” este de părere că Dan Petrescu este antrenorul potrivit pentru CFR Cluj și că, în situația în care acesta va reveni în Gruia, ardelenii vor mai câștiga campionate.

Acesta a vorbit și despre faptul că „Super Dan” e liber de contract, după despărțirea de Jeonbuk, și a spus că oficialii de la CFR ar fi „fraieri” dacă nu l-ar căuta.

„Vine iar înapoi? Dacă da, campionatul este 80% câştigat (n.r. de CFR Cluj). Fraier să fii (n.r. cei de la CFR) să nu îl cauţi în momentul ăsta pe Dan Petrescu!”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă

Cu Dan Petrescu pe bancă, „feroviarii” au câștigat 4 titluri de campioni. Astfel, o revenire a acestuia la Cluj pare cea mai bună variantă pentru echipa lui Neluțu Varga.

Dan Petrescu, la CFR Cluj? Anunţul surprinzător făcut în Coreea de Sud

Dan Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj. Posibila mutare ar avea legătură cu decizia luată de antrenorul român. Presa din Coreea de Sud susţine că acesta nu a fost dat afară de la Jeonbuk, ci a ales să îşi dea demisia, în urma rezultatelor slabe.

Decizia lui Petrescu ar putea avea legătură cu faptul că CFR Cluj nu a numit încă un antrenor cu nume, după plecarea lui Adi Mutu. Neluţu Varga a preferat să meargă pe mâna lui Ovidiu Hoban. Astfel că revenirea lui Dan Petrescu la CFR nu ar fi chiar o variantă de nebăgat în seamă.

Reclamă 4 / 0/3

Petrescu avea contract cu Jeonbuk până în 2026, dar şi o clauză legată de o eventuală plecare prematură, conform căreia nu ar încasa niciun ban de la clubul sud-coreean. Petrescu o lasă pe Jeonbuk pe ultimul loc în campionat, fără nicio victorie după primele cinci etape disputate.

„Antrenorul Petrescu și-a dat voluntar demisia. Și-a asumat complet responsabilitatea pentru evoluțiile slabe ale echipei și și-a exprimat intenția de a elibera funcția, în scopul unei dezvoltări mai bune pentru Jeonbuk, iar clubul a decis să îi respecte dorința”, a transmis clubul sud-coreean, potrivit Sedaily.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și