Închide meniul

Dan Petrescu, la CFR Cluj? Anunţul surprinzător făcut în Coreea de Sud, după plecarea antrenorului român

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2024, 13:32

Reclamă
Dan Petrescu, la CFR Cluj? Anunţul surprinzător făcut în Coreea de Sud, după plecarea antrenorului român

Dan Petrescu, la CFR Cluj? Anunţul surprinzător făcut în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dan Petrescu ar putea reveni la CFR Cluj. Posibila mutare ar avea legătură cu decizia luată de antrenorul român. Presa din Coreea de Sud susţine că acesta nu a fost dat afară de la Jeonbuk, ci a ales să îşi dea demisia, în urma rezultatelor slabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia lui Petrescu ar putea avea legătură cu faptul că CFR Cluj nu a numit încă un antrenor cu nume, după plecarea lui Adi Mutu. Neluţu Varga a preferat să meargă pe mâna lui Ovidiu Hoban. Astfel că revenirea lui Dan Petrescu la CFR nu ar fi chiar o variantă de nebăgat în seamă.

Dan Petrescu, la CFR Cluj? Anunţul surprinzător făcut în Coreea de Sud

Petrescu avea contract cu Jeonbuk până în 2026, dar şi o clauză legată de o eventuală plecare prematură, conform căreia nu ar încasa niciun ban de la clubul sud-coreean. Petrescu o lasă pe Jeonbuk pe ultimul loc în campionat, fără nicio victorie după primele cinci etape disputate.

„Antrenorul Petrescu și-a dat voluntar demisia. Și-a asumat complet responsabilitatea pentru evoluțiile slabe ale echipei și și-a exprimat intenția de a elibera funcția, în scopul unei dezvoltări mai bune pentru Jeonbuk, iar clubul a decis să îi respecte dorința”, a transmis clubul sud-coreean, potrivit Sedaily.

Dan Petrescu: „A fost o perioadă minunată”

Clubul Jeonbuk Hyundai Motors a anunţat, sâmbătă, despărţirea de tehnicianul Dan Petrescu.

Reclamă

„A fost o perioadă minunată să lucrez cu cei mai buni jucători şi fani la cea mai bună echipă din Asia. Voi păstra în suflet experienţa, timpul şi dragostea pentru echipă şi voi continua să o susţin pe Jeonbuk Hyundai când mă voi întoarce în ţara mea natală. Vă mulţumesc din nou”, a declarat Dan Petrescu, potrivit paginii de Facebook a echipei sud-coreene.

Petrescu antrena echipa Jeonbuk din iunie 2023, el semnând la scurt timp după despărţirea de CFR Cluj. Despărţirea lui Petrescu de Jeonbuk vine la trei zile după ce de la CFR Cluj a plecat Adrian Mutu.

Dan Petrescu a preluat-o pe Jeonbuk în vară, după ce s-a despărțit de CFR Cluj. Antrenorul român a bifat 38 de meciuri pe banca formației din Coreea de Sud, având o medie de 1,47 puncte per meci. „Bursucul” a înregistrat 16 victorii, 11 remize și 12 înfrângeri la Jeonbuk.

Reclamă 4 / 0/3

Jeonbuk are o serie dezastruoasă de rezultate. Echipa sud-coreeană nu a mai bifat o victorie de opt meciuri, mai exact de la începutul lunii februarie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și