Închide meniul

„Ar trebui schimbat Cristiano Bergodi?”. Mihai Stoica, sfat pentru Dan Şucu: „Trebuie să ai şi alternativă”

Alex Masgras Publicat: 21 decembrie 2023, 8:31

Reclamă
„Ar trebui schimbat Cristiano Bergodi?. Mihai Stoica, sfat pentru Dan Şucu: „Trebuie să ai şi alternativă

Mihai Stoica, uluit de decizia luată la echipa lui Adrian Mitite

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a avut un sfat pentru Dan Şucu, după remiza celor de la Rapid de pe terenul campioanei Farul Constanţa. Giuleştenii nu au mai câştigat de pe 5 noiembrie şi au ajuns la 7 meciuri la rând fără victorie în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Rapid, a început să fie criticat, iar mulţi se întreabă dacă nu ar trebui să fie schimbat în pauza de iarnă. Mihai Stoica, oficialul rivalei de la FCSB, i-a oferit un sfat lui Dan Şucu.

„Ar trebui schimbat Cristiano Bergodi?”. Mihai Stoica, sfat pentru Dan Şucu

Preşedintele Consiliului de Administraţiei al celor de la FCSB susţine că Bergodi ar trebui să continue la Rapid, în ciuda ultimelor rezultate. Stoica dă vina şi pe accidentări, italianul neputând să se bazeze pe întreg lotul de jucător. Mai mult, Stoica l-a sfătuit pe Şucu să aibă o alternativă în momentul în care se gândeşte la o eventuală despărţire de Cristiano Bergodi.

„Faţă de meciul cu Petrolul, Rapidul a arătat mult mai bine, în opinia mea. Doar că la meciul cu Petrolul a fost ceva mai special, pentru că a jucat în 10 din minutul 6. A ajuns la poartă şi a avut patru ocazii mari. Chiar foarte mari.

În ce condiţii? A schimbat, în alt sistem. E un om care ştie tactică. E italian. A fost fotbalist la Lazio, nu oriunde.

Reclamă

Acum a venit cu trei fundaşi centrali, cu Funsho şi Braun în benzi, clar surprinzător. Cred că şi asta a contat foarte mult, că a ajuns aşa uşor la poartă.

Fără atacanţi. Nu vorbim că-i lipsesc doar Petrila şi Rrahmani. Oaidă a fost unul dintre titulari. Cred că a fost forţat să folosească jucători pe care nu i-ar fi utilizat dacă avea tot lotul. Eu nu cred că se impune schimbarea. Nu ştiu gândirea lor şi nu ştiu nici ce alternativă.

În momentul în care vrei să schimbi un antrenor, trebuie să ai şi alternativă”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a prins curaj şi le-a avertizat pe rivale după Farul – Rapid 0-0

Cristiano Bergodi a prins curaj şi le-a avertizat pe rivale după Farul – Rapid, scor 0-0, în etapa a 21-a a Ligii 1. Antrenorul giuleştenilor este mulţumit de punctul obţinut în deplasarea cu campioana României şi le-a transmis fanilor că, după reluarea campionatului, esta gata să lanseze un asalt total spre titlu.

„Un meci bun, un meci în care am avut ocazii incredibil de mari. Din păcate… băieţii au jucat bine, nu pot să le reproşez bine. Dacă eram acolo şi alegeam o altă decizie, puteam pleca cu toate punctele.

Când revine accidentaţii va fi o echipă bună-bună. Când aud că e un atacant (n.r. Florent Hasani) şi că îl înlocuieşte pe Rrahmani… incredibil, nu se informează. E ‘aripă’. Aveam nevoie de dublaj în bandă.

Trebuie discutat, nu sunt aşa sigur. Cătălin Cîrjan nu a fost folosit mult. După a venit şi Borza. Pe bandă cu jucător U21 e mai bine. Azi a făcut un meci bun. Nu ştiu el ce gândeşte, normal că cine vrea mai mult spaţiu… eu nu pot să le dau. Lotul sigur va fi întărir, dar vom vedea cine va pleca. E un grup bun, cu jucătorii care revin. Fiecare echipă alege 2-3 jucători cu care să se întărească. Dar lotul e foarte bun. Am avut jucători care ne-au lipsit şi au fost probleme, probleme! Nu cred că vor veni mai mult de 3 jucători.

Craiova a ratat penalty, noi am făcut o remiză. E un meci pozitiv. Dar eu nu mă sperii de această distanţă de FCSB, sincer. Cu tot respectul. Chiar dacă FCSB a fost echipa cea mai constantă din tur. Dar vor fi achiziţii, vor fi întăriri. Sunt 27 de puncte când se reîncepe şi 10 meciuri de play-off. După vin echipele ca Farul, Sepsi.

Sunt încrezător pentru că, în primul rând, am şansa de a face eu un cantonament. Eu am venit cu 3 zile înainte de meciul cu Sepsi. Dar daţi-ne timp să facem un cantonament şi după veţi vedea echipa din retur”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și