Închide meniul

Farul – Rapid 0-0. Hagi şi Bergodi s-au încurcat reciproc! Trei goluri anulate gazdelor. Rapid, 6 etape la rând fără victorie

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 22:25

Reclamă
Farul – Rapid 0-0. Hagi şi Bergodi s-au încurcat reciproc! Trei goluri anulate gazdelor. Rapid, 6 etape la rând fără victorie

Farul - Rapid LIVE TEXT

Cristiano Bergodi și Gică Hagi / Hepta

Meciul Farul – Rapid 0-0 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1. Rapid a ajuns la 6 etape la rând fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a înscris încă din minutul 2, prin Louis Munteanu, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Giuleştenii au replicat prin ocazia lui Borja Valle, şut pe lângă poartă, în minutul 8. După cinci minute Vînă a lovit bara, iar Funsho Bamgboye a trimis pe lângă poartă în minutul 23. Gazdele au mai avut un gol anulat în minutul 45+2, la Artean, şi încă unul în minutul 59, la Mazilu, jucător aflat la ultimul meci pentru constănţeni. S-a încheiat 0-0, iar Rapid se află la al şaselea meci consecutiv fără victorie în Superligă, dintre acestea patru fiind rezultate de 0-0.

Echipa lui Cristiano Bergodi ocupă locul 3 în clasament, cu 33 de puncte. Farul are 30 de puncte şi este pe poziţia a cincea.

Farul – Rapid 0-0 LIVE TEXT

Min. 90+3: Farul – Rapid 0-0. Final de meci!

Min. 86: Jayson Papeau a căzut în careu, după un duel cu Grosu. A cerut penalty, dar a văzut cartonaş galben pentru proteste.

Reclamă

Min. 82: Primul şut pe spaţiul porţii lui Aioani. Braun a avut un şut în forţă, din afara careului. Nu l-a putut învinge pe goalkeeperul Farului.

Min. 80: Ocazie pentru Rapid. Kevin Soni a şutat la colţul lung, spre vinclu, dar nu a prins spaţiul porţii!

Min. 59: Farul – Rapid 0-0! Adrian Mazilu a deschis scorul. Horaţiu Moldovan a respins în faţă execuţia cu exteriorul al lui Louis Munteanu, iar Mazilu a fost pe fază şi a marcat. Arbitrul a fost chemat la margine pentru a revedea faza. La acea fază, Budescu l-a călcat pe Săpunaru. „Budi” a primit cartonaş galben.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+2: Golul lui Artean nu a fost validat nici după consultarea sistemului VAR. Este pauză la Ovidiu.

Min. 45+2: Un nou gol anulat constănţenilor. Artean a înscris după o centrare perfectă, din lovitură liberă. Totuşi, bucuria a fost de scurtă durată, S-a ridicat fanionul! Faza este verificată cu VAR.

Min. 45: Louis Munteanu putea înscrie un gol spectaculos. A făcut o preluare perfectă în careul Rapidului şi a şutat din întoarcere. Mingea s-a dus peste transversală.

Min. 27: Budescu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, Horaţiu Moldovan a fost la post.

Min. 25: Răspuns imediat al Farului. Adrian Mazilu a şutat năprasnic, mingea fiind respinsă in extremis de sub transversală de Moldovan.

Min. 24: Ocazie uriaşă pentru Rapid! Alexandru Ioniţă a centrat în centrul careului, l-a găsit ideal pe Funsho, dar acesta a încercat să marcheze cu călcâiul. Mingea a trecut razant pe lângă bara din dreapta a porţii apărată de Aioani.

Reclamă

Min. 18: Constantin Budescu şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului. Execuţia decarului lui Gică Hagi nu i-a pus probleme lui Horaţiu Moldovan.

Min. 8: Şansă de gol pentru Ioniţă. Şut la colţul lung, respins de Aioani. Mingea a ajuns la Borja Valle, care nu a reuşit să înscrie din cinci metri.

Min. 3: Ocazie uriaşă şi pentru Rapid. Papeau a scăpat singur cu Aioani, dar a încercat un lob şi nu a reuşit să trimită mingea peste portarul advers.

Min. 2: Louis Munteanu a marcat după numai 70 de secunde, dar golul său nu a fost validat. Tuşierul a ridicat fanionul!

Min. 1: A început meciul!

Farul: Aioani – Sîrbu, Boli, M. Popescu, Dussaut – Vînă, Artean, Grameni – Budescu – Ad. Mazilu, L. Munteanu
Rezerve: Buzbuchi – Dănuleasă, Grosu, Queiros, Banu, N. Popescu, Grigoryan, Rivaldinho, Benchaib
Antrenor: Gică Hagi

Rapid: H. Moldovan – I. Cristea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – Funsho, Cîrjan, Albu, Papeau – Al. Ioniță II – Valle
Rezerve: Drăghia – Dr. Grigore, G. Gheorghe, Bădescu, El Sawy, Pănoiu, Soni, Tsoumou, Al. Stan
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi – teren principal (Ovidiu – Constanţa)
Arbitru: Marcel Bîrsan / Asistenți: Valentin Avram și Daniel Mitruți
Arbitru VAR: Florin Andrei / Arbitru AVAR: Marius Badea

Campioana României primește vizita celor de la Rapid după remiza cu UTA Arad, scor 0-0, din etapa precedentă a Ligii 1. Și echipa din Giulești a înregistrat un rezultat de egalitate în etapa a 20-a, cu Petrolul, meci încheiat cu scorul de 0-0.

În cazul unei victorii, campioana va urca, cel puțin momentan, pe locurile de play-off ale Ligii 1. De cealaltă parte, Rapid poate urca pe podiumul Ligii 1, dacă Universitatea Craiova sau CFR Cluj se vor încurca în această etapă.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în luna august a acestui an. La momentul respectiv, echipa bucureșteană s-a impus cu scorul de 3-1.

Gică Hagi, mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Rapid, cât şi la adresa lui Cristiano Bergodi, înaintea duelului direct. Managerul celor de la Farul a declarat că tehnicianul italian al giuleştenilor cunoaşte foarte bine Liga 1, însă vrea ca acesta să nu se bucure după meciul direct din runda următoare.

„Noi trebuie să fim noi, trebuie să ne gândim ce facem noi. Trebuie să te adaptezi adversarului. Rapid are un antrenor foarte bun, care are tot respectul meu.

Îl considerăm român pentru că e de mult în România și cunoaște foarte bine campionatul României. S-a adaptat foarte bine, face parte din România. Îl felicit, dar mâine vreau să fiu eu fericit la conferință și el supărat (n.r. zâmbește).

Nu suntem echipa din primăvară care a câștigat campionatul. Avem foarte mulți jucători care sunt indisponibili, foarte multe accidentări. Lotul e același, mai mult sau mai puțin, dar anul trecut nu aveam atât de mulți accidentați. Acum avem foarte mulți.

Cred că asta reprezintă una dintre cauzele pentru constanța pe care nu o avem. De-asta am ajuns în situația în care suntem, care nu e o situație dificilă.

În afară de FCSB, care consider că e în play-off mai mult sau mai puțin, o să ne batem cu celelalte echipe pentru a fi acolo. Oricine poate să se înscrie la acele locuri. Totul e foarte aproape, trebuie să fim atenți și mâine, și în această pauză, ca să putem să reglăm lucrurile”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și