Închide meniul

Arbitrul care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, delegat la FCSB – Universitatea Craiova!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 15 februarie 2023, 21:41

Arbitrul care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, delegat la FCSB – Universitatea Craiova!

Arbitrul care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, delegat la FCSB - Universitatea Craiova

Mihai Stoica, cu mâinile în cap în timpul unui meci / Hepta

Arbitrul, care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, a fost delegat la FCSB – Universitatea Craiova! Adrian Cojocaru se va afla la centrul derby-ului dintre FCSB și Universitatea Craiova, care este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova ocupă poziția 5, cu 44 de puncte.

Arbitrul care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, delegat la FCSB – Universitatea Craiova

Adrian Cojocaru a fost delegat la centrul partidei de „foc” dintre FCSB și Universitatea Craiova, anunță gsp.ro. Recent, arbitrul, în vârstă de 42 de ani, a fost criticat dur de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Pe data de 18 octombrie 2022, Adrian Cojocaru a fost delegat la UTA Arad – FCSB, 2-2, din prima etapă a grupelor Cupei României. Finalul de meci a fost unul incendiar, Cojocaru eliminând nu mai puțin de patru jucători: trei de la FCSB și unul de la UTA Arad.

În urma acestei partide, Mihai Stoca a avut o tiradă la adresa lui Cojocaru.

Reclamă

„Eu înţeleg că îi dai galben lui Bouhenna şi chiar al doilea… mai rar se întâmplă aşa, dar e regulamentar, e acoperit. Un arbitru care nu prea vrea să strice echilibrul poate să se facă că nu vede când aplaudă şi să îi zică <<ai aplaudat, trebuia să te dau afară>>. Să zicem că aplici la sânge.

Pai dacă aplici la sânge, dragul meu, atunci dă-i galben lui Erico, care îl opreşte aproape din postură de ultim apărător pe Dumiter, nu e roşu, e galben, nu îi dai. Dă-i galben lui Otele când îl loveşte pe Vlad, nu dai nimic, în schimb îi faci semn lui Vlad să se ridice. Dă-i al doilea galben lui Benga, care dă în minge după fluierul lui, vede.

Dă fault la Musi, nu dai, contraatac, roşu la Radunovic, corect al doilea galben, nu sunt… aşa e. Apoi inventezi al doilea galben la Octavian Popescu, când tu ai dat deja doi jucători afară şi se termină meciul?

Reclamă 4 / 0/3

Inventezi aşa ceva? Mi se pare foarte grav. Vreau să facem şi noi un memoriu, să inserăm fazele astea, nu neapărat să adăugăm şi ce s-a întâmplat în trecut. Dar dacă acest Cojocaru mai arbitrează vreodată FCSB, înseamnă că ceva nu e în regulă. Ne-a lăsat în şapte ca să luăm gol, că aşa a vrut el”, declara Mihai Stoica, în luna octombrie, pentru orangesport.ro.

De atunci, Adrian Cojocaru a mai arbitrat-o o singură dată pe FCSB, în etapa a 22-a din Liga 1, când bucureștenii au învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0.

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, în ultima etapă

Deși FCSB este văzută favorită în meciul de duminică, Universitatea Craiova are un moral bun după ce, în ultima etapă, a învins-o pe campioana CFR Cluj, scor 2-0.

I-am felicitat pe băieţi, chiar au meritat să îi felicit. Am făcut un joc bun astăzi, am început jocul cu o agresivitate pe care nu am avut-o nici la Botoşani şi nici la Constanţa. Cred că am meritat victoria şi mai puteam marca. Nu trebuie să mă felicit, băieţii merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren s-a lucrat. Creţu şi Nistor sunt doi jucători valoroşi, dar am ales să încep echipa cu alţi jucători. Este doar meritul lor, dar nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem cu aceeaşi atitudine şi meciurile următoare şi nu o să avem probleme.

Eu încerc să folosesc cei mai în formă jucători. Avem un lot numeros şi nu putem să jucăm cu 6 fundaşi centrali. În această seară a intrat Popescu, a făcut-o bine. Nu sună deloc, merită felicitări. A marcat două goluri, cred că putea să mai înscrie. A mai avut o fază. Am exersat de dimineaţă faza de la primul gol. Este meritul jucătorilor pentru că au făcut un meci foarte bun. Sper să ajungă cât mai rapid la cea mai bună formă pe care a avut-o. Sper să fie bine fizic, să ajute echipa”, a spus Eugen Neagoe, antrenorul Universității Craiova, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0.

Recomandări
  • Arbitrul care l-a scos din sărite pe Mihai Stoica, delegat la FCSB – Universitatea Craiova
  • 3 este locul ocupat de FCSB în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și