Închide meniul

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali va fi la centru la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Cum l-a enervat în trecut pe patron

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 ianuarie 2024, 22:42

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali va fi la centru la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Cum l-a enervat în trecut pe patron

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali va fi la centru la derby-ul Universitatea Craiova - FCSB

Gigi Becali / Hepta

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali va fi la centru la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Este vorba despre Marcel Bîrsan, care a fost ales de Kyros Vassarras pentru a oficializa partida care va avea loc în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB este programat duminică, de la ora 20:00. Partida va avea loc pe terenul oltenilor, mai exact pe stadionul „Ion Oblemenco”, și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali va fi la centru la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Ce spunea Gigi Becali despre Marcel Bîrsan

Delegarea acestuia este una oarecum periculoasă pentru acest duel, având în vedere faptul că Marcel Bîrsan a mai arbitrat o partidă dintre cele două rivale, din iulie 2020. La momentul respectiv, oltenii s-au impus cu scorul de 2-1, iar arbitrajul acestuia a fost criticat dur de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

La momentul respectiv, latifundiarul din Pipera era de părere că jucătorii de la Universitatea Craiova, pregătiți atunci de Cristiano Bergodi, au fost avantajați de central.

„Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Vintilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru.

Reclamă

Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui. Și dacă te uiți, vezi că are o istorie extraordinară cu noi și la meciurile cu Craiova.

Cine îl deleagă vede calitățile lui de mare arbitru cu Craiova și zice ‘Hai să-l punem că e arbitru foarte bun!’. Când vin Neubert și Petrea? Să îl întrebăm pe Bîrsan! Să-l facem președintele Comisiei Centrale și președintele Federației! Nu e bine așa?”, spunea atunci patronul de la FCSB.

Porecla fabuloasă pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Vinicius

Porecla fabuloasă pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Vinicius. Mai mult, patronul de la FCSB a comparat un jucător de la FCSB cu starul de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a făcut o comparaţie senzaţională între un jucător de la FCSB şi starul de la Real Madrid, Vinicius Junior. Becali l-a comparat pe Nana Antwi datorită vitezei pe care o are. Becali a dezvăluit şi porecla pe care i-a pus-o lui Vinicius.

„E ca racheta. Nu am văzut jucător cu asemenea viteză. Acum trebuie să îl măsurăm că el s-ar putea să fie jucătorul cu cea mai mare viteză din lume. E cel mai rapid. Trebuie să îi facem măsurătoarea.

Trebuie să îl comparăm cu ăla. Cu Vicinius (n.r. – Vinicius) de la Real Madrid trebuie să îl comparăm. Eu așa îi zic, Vicinius, nu îi zic Vinicius”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și