Închide meniul

Porecla fabuloasă pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Vinicius. A comparat un jucător de la FCSB cu starul de la Real Madrid

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2024, 21:55

Reclamă
Porecla fabuloasă pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Vinicius. A comparat un jucător de la FCSB cu starul de la Real Madrid

Porecla fabuloasă pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Vinicius

Profimedia

Porecla fabuloasă pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Vinicius. Mai mult, patronul de la FCSB a comparat un jucător de la FCSB cu starul de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut o comparaţie senzaţională între un jucător de la FCSB şi starul de la Real Madrid, Vinicius Junior. Becali l-a comparat pe Nana Antwi datorită vitezei pe care o are. Becali a dezvăluit şi porecla pe care i-a pus-o lui Vinicius.

Porecla fabuloasă pe care Gigi Becali i-a pus-o lui Vinicius

„E ca racheta. Nu am văzut jucător cu asemenea viteză. Acum trebuie să îl măsurăm că el s-ar putea să fie jucătorul cu cea mai mare viteză din lume. E cel mai rapid. Trebuie să îi facem măsurătoarea.

Trebuie să îl comparăm cu ăla. Cu Vicinius (n.r. – Vinicius) de la Real Madrid trebuie să îl comparăm. Eu așa îi zic, Vicinius, nu îi zic Vinicius”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a dat un răspuns fabulos

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a avut o reacţie care a stârnit hohote de râs. Becali crede că Elias Charalambous ar putea merge în ţările arabe, ca şi alţi foşti antrenori ai FCSB-ului. Echipa patronată de Gigi Becali a ajuns la 11 puncte în faţa locului 2, CFR Cluj.

Reclamă

”(n.r. Îi prelungiți contractul lui Charalambous) Sigur că da! Auzi, ce întrebare, nu se pune problema! Când omul e campion, i-l prelungești (n.r.- contractul). Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi? Imediat, acum, vor veni oferte!

Păi, acum, eu te întreb pe tine (n.r.- reporterul care i-a adresat întrebarea). Ai bani mulți, faci o echipă. Ai doi antrenori, unul care face numai ce vrea el și unul care face ce vrea el și ce vrei tu. Pe care îl alegi?

Păi, stai puțin, unul face numai ce vrea el. Unul are valoare, dar face și ce vrei tu. Pe care îl iei, pe cel care face numai una sau pe cel care face două? E la mintea cocoșului! Păi, nu?”, a spus Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și