Închide meniul

Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2! Gabriel Debeljuh: „Penibil! N-am mai văzut aşa ceva!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2022, 21:01

Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2! Gabriel Debeljuh: „Penibil! N-am mai văzut aşa ceva!

Gabriel Debeljuh se revoltă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2
  • Primele reacţii de la Ploieşti

Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2. Gabriel Debeljuh şi-a ieşit din minţi după ce a fost eliminat de Iulian Călin. Acesta și-a lovit cu cotul un adversar într-un duel aerian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardelenii au obținut o victorie chinuită împotriva echipei lui Adrian Mihalcea. Dan Petrescu a fost eliminat, iar campioana României a încheiat partida în 9 oameni.

Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2

„Nu ştiu ce a văzut arbitrul. Nu am văzut aşa ceva. Pentru mine a fost penibil. Vrem să câştigăm joi şi să mergem în play-off”, a declarat Gabriel Debeljuh la Digi Sport.

Reclamă

Andrei Burcă a trecut rapid peste finalul nebun de la Ploieşti şi a transmis că este cu gândul la returul cu Șahtior Soligorsk din UEFA Conference League.

„Am făcut o primă repriză bună. Mai puteam să marcăm. După pauză mai puteam să mai ţinem de minge. Felicit băieţii pentru că am dat dovadă de tărie de caracter. În afară de acea bară, nu ştiu dacă au avut ocazii.

Reclamă

Mă bucur că este VAR, avem încredere. Mergem sănătoşi acasă. Joi ne aşteaptă o partidă foarte importantă. Trebuie să fim mai atenţi în apărare. Trebuie să intrăm în teren concentraţi. În tur a fost 0-0. Se joacă 90 de minute şi trebuie sî producem fotbal”, a spus şi Andrei Burcă.

Ovidiu Hoban a pasat decisiv la golul lui Karlo Muhar şi a creat faza de la care a marcat Emmanuel Yeboah. Ajuns la 39 de ani, acesta a transmis că se simte excelent.

„Mă bucur că îmi spuneţi că am fost omul meciului. Am câştigat un meci greu, cu multe evenimente. E important că am câştigat. Încă mai pot. Eu mă antrenez zi de zi”, a declarat acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, atac la şefii fotbalului românesc

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi după meciul Şahtior Soligorsk – CFR Cluj, scor 0-0, din prima manşă a turului 3 preliminar al Conference League. Antrenorul grupării din Gruia e convins că echipa sa are mari probleme din cauza programărilor LPF.

„Jucăm acasă meciul următor, ar trebui să fim favoriți. Dar în condițiile în care Federația lor le amână meciul și nu joacă pentru a-i odihni, iar noi jucăm, au avantaj ei. Mi se pare corect ce face Federația lor, noi nu avem niciun avantaj. Nu o să ajungem niciodată în grupele Champions League, Europa League, nu avem cum!

Dacă am fi jucat cu echipa a doua sau juniori în campionat, poate ar fi fost mai bine, ne-am fi odihnit și noi, dar trebuie să respectăm competiția, vrem să câștigăm iar campionatul.

La câți jucători de atac accidentați sunt… eu n-am jucători de atac acum. La următorul meci de campionat nu am nimic nou, nimic! Nu pot să-l folosesc tot timpul pe Debeljuh și Păun. Atât! Noi am avut astăzi doi jucători de atac pe banca de rezerve. Ei (n.r. Șahtior Soligorsk) au avut 7!

Ei vor avea 7 zile de antrenament, pentru noi va fi iarăși imposibil. Ajungem pe la 3 dimineața, mâine nu ne antrenăm. Apoi avem meci, apoi zburăm iar la Cluj și vine meciul. Nu vom fi fresh! Așa s-a întâmplat și cu armenii.

Nu e o scuză, e realitatea. Am luat gol în minutele 89 și 118. Apoi mă vor critica toți. Am luat gol pe final pentru că echipa are o vârstă și nu am putut face două echipe, pentru că s-au accidentat prea mulți jucători. L-am avut și pe Manea răcit la deplasarea asta, n-a putut să vină„, a răbufnit Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”