Închide meniul

„Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 16:12

Reclamă
Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul

Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru

Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru / Profimedia

Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a dezvăluit că mijlocașul campioanei are o clauză de reziliere, în valoare de 5 milioane de euro, în contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a contribuit din plin la titlul câștigat de FCSB în actualul sezon de Liga 1. Chiar dacă Gigi Becali anunța că speră să dea lovitura cu mutarea căpitanului său, se pare că realitatea este alta.

Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru

Având în vedere evoluțiile sale de la FCSB, Darius Olaru ar fi urmărit de mai multe formații din Europa. Giovanni Becali a dezvăluit că mijlocașul are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro și că orice club care o achită va putea să îl transfere, chiar și fără acordul lui Gigi Becali.

Totuși, Giovanni a ținut să menționeze faptul că Olaru se gândește doar la EURO 2024.

„Pe Olaru îl avem în continuare. E copilul nostru preferat. Datorită caracterului lui, datorită comportamentului lui. Și el are o clauză de 5.000.000 de euro. Dacă găsim un club care îl dorește exact în poziția de box-to-box, cu cea mai mare plăcere.

Reclamă

Dar Olaru are și Campionatul European în această vară și ne preocupă foarte mult situația lui în această vară”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

În această vară, Gigi Becali îl va pierde, cel mai probabil, pe Florinel Coman, tot din cauza clauzei de 5 milioane de euro. Pe urmele lui „Mbappe” se află acum Al Duhail, din Qatar.

Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!”

Darius Olaru a avut o răbufnire uluitoare la adresa arbitrului central al meciului Universitatea Craiova – FCSB. În minutul 73 al partidei, centralul Rareș Vidican nu a văzut un fault în careu comis de Lyes Houri asupra lui Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

În cele din urmă, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri după ce i s-a atras atenţia din camera VAR să urmărească faza pe ecran.

Pe buzele lui Darius Olaru s-a putut citi cum îi transmitea ”Băi, prostule!” centralului Vidican.

Darius Olaru a executat lovitura de la 11 metri, dar a ratat-o. Balonul trimis de căpitanul FCSB-ului de la punctul cu var a lovit bara, apoi s-a dus peste poartă.

Universitatea Craiova – FCSB s-a terminat 2-0. Oltenii s-au distrat cu ocaziile, în timp ce FCSB a avut cea mai mare şansă de a marca la penalty-ul ratat de Darius Olaru.

Universitatea Craiova: Popescu, Căpățînă, Zajkov, Da Silva, Bancu – Crețu, Mekvabishvili – Houri, Danciu, Ivan – Markovic

Rezerve: Lazăr, Vlădoiu, Soiri, Badelj, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Barbu, Bană, Mitriță, Blesa

Antrenor: Costel Gâlcă

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Ovidiu Popescu, Dawa, Lixandru, Antwi – Alhassan, Șut, Olaru – Octavian Popescu, Băluță, Miculescu

Rezerve: Udrea, Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Pandele, Chiricheș, Toma, Radaslavescu, Popa

Antrenor: Elias Charalambous

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și