Închide meniul

„Are în sânge asta!” Daniel Pancu, verdict despre avantajul FCSB-ului în lupta la titlu! Ce a spus despre Rapid

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 9:08

Reclamă
„Are în sânge asta! Daniel Pancu, verdict despre avantajul FCSB-ului în lupta la titlu! Ce a spus despre Rapid

Daniel Pancu, verdict despre avantajul FCSB-ului în lupta la titlu

Jucătorii celor de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Daniel Pancu a oferit declaraţii despre avantajul FCSB-ului în lupta la titlu, din acest sezon de Liga 1. Fostul internaţional consideră că istoria este cea care o ajută pe formaţia lui Elias Charalambous, fiind de părere că roş-albaştrii prestează un joc ofensiv, indiferent de stadionul pe care evoluează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider detaşat în Liga 1, cu 11 puncte avans faţă de ocupanta locului secund. În următoarea rundă, roş-albaştrii se vor duela cu Farul.

Daniel Pancu, verdict despre avantajul FCSB-ului în lupta la titlu

Daniel Pancu a analizat lupta la titlu din acest sezon, şi a declarat că FCSB are în „sânge” obişnuinţa de a ataca, indiferent de adversar. Selecţionerul U21 al naţionalei României a declarat că roş-albaştrii nu au complexe, şi prestează acelaşi joc, în fiecare meci. Acesta mai consideră că fundaşii centrali, Siyabonga Ngeza şi Joyskim Dawa, au adus un mare plus la FCSB, în acest sezon.

Pe de altă parte, Pancu a oferit declaraţii şi despre situaţia celor de la Rapid. Fostul internaţional a declarat că giuleştenii pot emite pretenţii la titlu, doar atunci când noii jucători transferaţi se vor integra în echipă.

„FCSB are, și tot din istorie vine, indiferent de stadionul pe care joacă în România, și nu numai în România, are în sânge obișnuința, tendința de a se duce tot timpul peste adversar.

Reclamă

Nu au complex. Pe celelalte echipe mari de la noi le mai vezi și prin apărare, cu toți jucătorii în careu, însă la FCSB nu e așa. Ei, indiferent de situație, la fel joacă. Au câștigat foarte mult și la fundașii centrali.

Rapid e normal să sufere la nivelul relațiilor de joc, al jocului în general, și va mai dura o perioadă, dar cu echipa sănătoasă, cu jucătorii cei noi bine integrați, obișnuiți cam după o lună, o lună și jumătate, atunci va intra în ecuația asta (n.r. – a titlului)”, a declarat Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Gigi Becali ar putea da o nouă lovitură! Patronul FCSB-ului a făcut anunţul

Gigi Becali ar putea da o nouă lovitură de imagine! Antrenorul cipriot al FCSB-ului are unul dintre cele mai mici salarii din Liga 1, 5.000 de euro lunar, dar Becali e convins că Elias Charalambous va semna la arabi pe 2-3 milioane de euro anual.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a început cu un salariu de 10.000 de euro lunar, dar a acceptat ca Gigi Becali să îi reducă salariul la 5.000 de euro lunar după ce FCSB a pierdut campionatul.

”Pe Charalambous o să-l vedeți pe două milioane la arabi la anul pe vremea asta. Să ții minte discuția asta, să vezi cum o să aibă două milioane.

O să câștige campionatul, duce echipa în Liga Campionilor și o să ia salariu două milioane, trei milioane”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și