Închide meniul

Gigi Becali ar putea da o nouă lovitură! Patronul FCSB-ului a făcut anunţul: „Două-trei milioane”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 8:28

Reclamă
Gigi Becali ar putea da o nouă lovitură! Patronul FCSB-ului a făcut anunţul: „Două-trei milioane

Lovitura uriaşă pe care o poate da Gigi Becali după EURO 2024

Gigi Becali, în timpul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali ar putea da o nouă lovitură de imagine! Antrenorul cipriot al FCSB-ului are unul dintre cele mai mici salarii din Liga 1, 5.000 de euro lunar, dar Becali e convins că Elias Charalambous va semna la arabi pe 2-3 milioane de euro anual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a început cu un salariu de 10.000 de euro lunar, dar a acceptat ca Gigi Becali să îi reducă salariul la 5.000 de euro lunar după ce FCSB a pierdut campionatul.

Gigi Becali ar putea da o nouă lovitură! Patronul FCSB-ului a făcut anunţul: „Două-trei milioane”

Pe Charalambous o să-l vedeți pe două milioane la arabi la anul pe vremea asta. Să ții minte discuția asta, să vezi cum o să aibă două milioane.

O să câștige campionatul, duce echipa în Liga Campionilor și o să ia salariu două milioane, trei milioane”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Nu e prima oară când Gigi Becali anticipează că Elias Charalambous ar putea ajunge în Golf. Întrebat, recent, la Palat dacă îi prelungeşte contractul lui Charalambous, Becali a răspuns că nu se pune problema să nu îi prelungească înţelegerea, dar că el crede că cipriotul va merge la arabi, urmând să încaseze un salariu foarte mare.

Reclamă

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a dat un răspuns fabulos!

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a avut o reacţie care a stârnit hohote de râs.

Becali crede că Elias Charalambous ar putea merge în ţările arabe, ca şi alţi foşti antrenori ai FCSB-ului. Echipa patronată de Gigi Becali a ajuns la 11 puncte în faţa locului 2, CFR Cluj.

”(n.r. Îi prelungiți contractul lui Charalambous) Sigur că da! Auzi, ce întrebare, nu se pune problema! Când omul e campion, i-l prelungești (n.r.- contractul). Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi? Imediat, acum, vor veni oferte!

Reclamă 4 / 0/3

Păi, acum, eu te întreb pe tine (n.r.- reporterul care i-a adresat întrebarea). Ai bani mulți, faci o echipă. Ai doi antrenori, unul care face numai ce vrea el și unul care face ce vrea el și ce vrei tu. Pe care îl alegi?

Păi, stai puțin, unul face numai ce vrea el. Unul are valoare, dar face și ce vrei tu. Pe care îl iei, pe cel care face numai una sau pe cel care face două? E la mintea cocoșului! Păi, nu?”, a spus Gigi Becali la Palat.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Elias Charalambous, după ultima victorie a FCSB-ului: „Gigi Becali nu face nimic!”

Mihai Stoica l-a lăudat pe Elias Charalambous, după ultima victorie a FCSB-ului, în deplasarea de la Universitatea Craiova. MM a declarat că succesul i se datorează antrenorului cipriot, deoarece el le-a comunicat jucătorilor tot ce trebuie să facă pentru a obţine cele trei puncte.

FCSB este lider detaşat în Liga 1, având 11 puncte avans faţă de Rapid. Roş-albaştrii au învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova, scor 3-0, golurile victoriei fiind marcate de Florinel Coman, Darius Olaru şi David Miculescu.

Mihai Stoica a declarat că Gigi Becali nu face totul la FCSB, fiind doar cel care dezvăluie echipa de start. MM susţine că sistemele de joc sunt create de Elias Charalambous, cel care vorbeşte cu jucătorii înainte de meci.

De asemenea, Mihai Stoica a amintit şi de Alin Stoica şi Lucian Filip, membrii staff-ului FCSB-ului, despre care susţine că de asemenea se implică activ la meciuri.

„Acest succes i se datorează în primul rând antrenorului, pentru că a pregătit excepţional această partida. Le-a spus fiecăruia ce are de făcut. Banca noastră este foarte activă. Nu face nimic Gigi. Gigi nu ştie sisteme, ce să facă? Nu poate să reacţioneze în timpul meciului. Ok, ne-am obişnuit că spune echipa, mai critică jucători după meci, dar s-au obişnuit jucătorii cu antrenorii care ştiu ce să le ceară. Mai există şi un Alin Stoica şi un Lucian Filip”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova 18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai Vezi toate știrile
Citește și