Închide meniul

„Are toate șansele să retrogradeze!” Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo. „Nick” nu are milă de marea rivală

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 aprilie 2024, 9:29

„Are toate șansele să retrogradeze! Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo. „Nick nu are milă de marea rivală

Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo, atunci când a vorbit despre lupta din „zona roșie” a Ligii 1. Fostul antrenor, dar și jucător, de la FCSB este de părere că rivalii nu vor rămâne în primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu 6 etape înainte de finalul playout-ului, Dinamo se află pe locul al 15-lea, direct retrogradabil, la un punct de locurile de baraj și la 4 de salvarea directă.

Nicolae Dică a pus tunurile pe Dinamo

Astfel, având în vedere situația din campionat, dar și forma slabă a „câinilor”, Nicolae Dică este de părere că echipa va retrograda în Liga a 2-a.

„Nick” a spus că nu vede o altă formație care să retrogradeze, având în vedere că FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, care se află pe loc de baraj, are un lot mai bun ca formația antrenată de Zeljko Kopic.

„La cum văd acum situația, Dinamo are toate șansele să retrogradeze. Nu văd altă echipă care să pice. Nu-i văd pe Craiova să retrogradeze, Craiova are o echipă bună, chiar dacă au probleme interioare, ei au un lot bun.

Reclamă

Am văzut și în meciul cu Poli Iași ca și-au creat ocazii mari, au avut și un gol anulat. Da, puteau și să piardă meciul cu Iași, în fotbal se poate întâmpla orice. CFR Cluj pierde cu 4-0 la Hunedoara și după îi bate pe Rapid, în Giulești, cu 4-1.

La fotbal nu poți să știi dinainte. Dar nu văd cine să pice, poate Poli Iași, d-asta zic că meciul lui Dinamo cu Poli Iași, de acasă, este foarte important”, a spus Nicolae Dică la fanatik.ro.

Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape

Cornel Dinu a avut un discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape. Fostul mare internaţional român spune că este nedrept ca să sufere toţi fanii dinamovişti din cauza unui grup redus de ultraşi. Dinamo mai trebuie să joace 3 meciuri fără suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu crede că astfel de măsuri trebuia să fie luate cu mulţi ani în urmă pentru a nu se mai ajunge la astfel de incidente.

„Nu e bine! Înseamnă că lucrurile sunt mai complicate. E nenorocire! Justiția nu mai e oarbă în România și ascultă de tot felul de comenzi politice, dar iată că și justiția fotbalului are cam același mod de funcționare. Au vrut să dea exemple dure, tocmai acum.

Problema agresivității ultrașilor e veche, trebuia rezolvată de multă vreme. Dar nu de maniera de a suferi o echipă, mii de suporteri liniștiți… Identificați ăia, 10-15-20 care sunt capul răutăților și scoși din stadion, din fotbal!

Nu era cazul acum (n.r. de o asemenea sancțiune)! Exemplele trebuiau date mult mai de mult, cu capii răutăților. Încă de când s-a incendiat peluza aia la Steaua prin anii ’90… Hotărâre mult prea agresivă, neconformă cu realitatea. Galeriile, în proporție de 90 la sută, sunt formate din oameni la locul lor. Pot fi identificați 50-60 de inși mai turbulenți.

S-a ajuns la o încercare de a combate fenomenul, dar suferă nemeritat echipa și apoi marea masă a suporterilor dinamoviști. Îngreunează clar situația lui Dinamo din acest moment”, a spus Cornel Dinu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și