Închide meniul

Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape: „E nenorocire! Nu e bine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 aprilie 2024, 17:10

Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape: „E nenorocire! Nu e bine!

Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu a avut un discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape. Fostul mare internaţional român spune că este nedrept ca să sufere toţi fanii dinamovişti din cauza unui grup redus de ultraşi. Dinamo mai trebuie să joace 3 meciuri fără suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu crede că astfel de măsuri trebuia să fie luate cu mulţi ani în urmă pentru a nu se mai ajunge la astfel de incidente.

Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape

„Nu e bine! Înseamnă că lucrurile sunt mai complicate. E nenorocire! Justiția nu mai e oarbă în România și ascultă de tot felul de comenzi politice, dar iată că și justiția fotbalului are cam același mod de funcționare. Au vrut să dea exemple dure, tocmai acum.

Problema agresivității ultrașilor e veche, trebuia rezolvată de multă vreme. Dar nu de maniera de a suferi o echipă, mii de suporteri liniștiți… Identificați ăia, 10-15-20 care sunt capul răutăților și scoși din stadion, din fotbal!

Nu era cazul acum (n.r. de o asemenea sancțiune)! Exemplele trebuiau date mult mai de mult, cu capii răutăților. Încă de când s-a incendiat peluza aia la Steaua prin anii ’90… Hotărâre mult prea agresivă, neconformă cu realitatea. Galeriile, în proporție de 90 la sută, sunt formate din oameni la locul lor. Pot fi identificați 50-60 de inși mai turbulenți.

Reclamă

S-a ajuns la o încercare de a combate fenomenul, dar suferă nemeritat echipa și apoi marea masă a suporterilor dinamoviști. Îngreunează clar situația lui Dinamo din acest moment„, a spus Cornel Dinu pentru gsp.ro.

O nouă veste teribilă pentru „câini”! Dinamo a aflat decizia Comisiei de Recurs în cazul suspendării!

O nouă veste teribilă pentru „câini”, după ce aceştia au fost învinşi ieri în prelungiri de Oţelul, cu 1-0. Astăzi a venit decizia Comisiei de Recurs în cazul suspendării.

Dinamo era obligată să joace 4 meciuri de acasă fără spectatori, potrivit deciziei iniţiale. Comisia de Recurs nu a schimbat nimic, astfel că suspendarea iniţială devine definitivă!

Reclamă 4 / 0/3

”Întrunită marți, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

AFC UTA ARAD vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în comunicatul remis de către cei de la Comisia de Recurs, după decizia pe care membrii Comisiei au luat-o.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și