Închide meniul

Arnold Garita a răbufnit la interviu: „N-au venit niciodată cu banii! Nu vorbi de mine, oprește-te!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 20:37

Arnold Garita a răbufnit la interviu: „N-au venit niciodată cu banii! Nu vorbi de mine, oprește-te!

FC Argeş - Dinamo

Arnold Garita, în timpul unei partide pentru FC Argeş / Hepta

Arnold Garita a răbufnit la interviu, după meciul Chindia Târgoviște – FC Argeș 1-1, din runda a 22-a din Liga 1. Atacantul piteștenilor a avut o criză de nervi în momentul în care a fost întrebat despre viitorul său transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima vreme s-a discutat intens despre interesul manifestat de FCSB, Rapid și CFR Cluj pentru golgheterul lui FC Argeș.

Arnold Garita a răbufnit la interviu: „N-au venit niciodată cu banii! Nu vorbi de mine, oprește-te!”

Arnold Garita s-a săturat de zvonurile din jurul viitorului său și a cerut să fie lăsat în pace. Atacantul camerunez, în vârstă de 27 de ani, a explicat că nu a fost contactat de niciun club pentru o posibilă mutare.

Garita mai are contract cu FC Argeș până la finalul sezonului și își dorește să se concentreze doar pe obiectivele echipei sale.

„Toți oamenii din România vorbesc prea mult. Nu e important pentru mine, eu rămân concentrat, îmi fac treaba. Unii de la alte echipe spun: ‘îl vreau pe Garita!’ Dar ei nu au venit niciodată cu banii pentru Garita, nicio echipă nu m-a sunat.

Reclamă

Doar au vorbit și au tot vorbit. Încetați să mai vorbiți! Nimeni nu a vorbit cu mine și cu clubul. E important ca toată lumea să se oprească din a mai vorbi. Lăsați-mă doar să mă concentrez pe fotbal, vreau să joc fotbal!

Dacă nu ai oferte concrete, nu vorbi de mine, oprește-te! Toată lumea vorbește! Sunt concentrat la fotbal, mai am 6 luni și termin. Lăsați-mă să îmi fac treaba. Mă vreți, sunați la club! Nu mă vreți, nu mai vorbiți!”, a „tunat” Arnold Garita, după Chindia – FC Argeș 1-1.

Garita a marcat golul lui FC Argeș în partida cu Chindia. Gazdele au deschis scorul în minutul 42, prin Cristian Neguț, iar atacantul african a restabilit egalitatea în debutul reprizei a doua.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 650.000 de euro de transfermarkt.com, Garita a ajuns la 8 goluri în actualul sezon din Liga 1.

Ce au spus oficialii lui FC Argeș despre Arnold Garita

Recent, Daniel Stanciu, managerul general de la FC Argeș, a vorbit despre situația lui Arnold Garita, jucător pe care piteștenii l-au adus gratis vara trecută.

Sunt puțini fotbaliști care au venit de afară, care nu spuneau nimic, dar care au explodat aici în România și au prins un contract mai bun. Asta își doresc toți și trebuie să fim conștienți de lucrul ăsta.

Și atunci nu poți bloca un astfel fotbalist mai ales că-ți poate aduce un venit. Noi l-am luat liber pe Garita. Mai e Compagno, care înainte a jucat în San Marino. A venit în Liga 2, în România, a jucat la U Craiova și n-a fost titular meci de meci. Apoi a explodat și a făcut obiectul unui transfer foarte bun.

Dacă facem comparație între Garita și Compagno, din punct de vedere al evoluțiilor, Garita a venit direct în Liga 1 și a intrat cu gol, a ieșit în evidență. Compagno a fost un jucător bunicel în sezonul trecut, dar foarte bun în acest start de campionat”, a spus Daniel Stanciu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și