Închide meniul

Cătălin Straton nu s-a putut abține și a întrerupt interviul: „Garita, vrei să pleci?”. Ce a spus atacantul dorit de FCSB, CFR Cluj și Rapid

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 ianuarie 2023, 17:47

Cătălin Straton nu s-a putut abține și a întrerupt interviul: „Garita, vrei să pleci?. Ce a spus atacantul dorit de FCSB, CFR Cluj și Rapid

Arnold Garita a marcat 7 goluri pentru FC Argeș, în acest sezon

Arnold Garita a marcat 7 goluri pentru FC Argeș, în acest sezon / AntenaSport

Cătălin Straton nu s-a putut abține la ultimul interviu. Portarul lui FC Argeș, aflat în trecut la FCSB, a oferit un moment inedit și, în același timp, amuzant în fața reporterilor, la finalul meciului amical dintre Farul și FC Argeș, câștigat de trupa luI Gică Hagi cu 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Straton a întrerupt interviul pentru a-l întreba pe colegul său din Trivale, Arnold Garita, dacă vrea să plece de la echipă.

Cătălin Straton nu s-a putut abține și a întrerupt interviul: „Garita, vrei să pleci?”

Atacantul camerunez a avut prestații excelente în acest sezon, la FC Argeș, și a atras atenția mai multor echipe puternice din Liga 1. Rapid, FCSB și CFR Cluj l-au urmărit intens pe Garita, care însă pare decis să continue la FC Argeș cel puțin până în vară.

Cătălin Straton a întărit dorința lui Arnold Garita, la ultimul interiviu. Portarul piteștenilor a întrerupt interviul și l-a întrebat direct pe camerunez dacă vrea să părăsească clubul din Trivale.

„Garita, vrei să pleci?”, l-a întrebat Straton pe Garita, aflat în zona interviului.

Reclamă

Ulterior, goalkeeper-ul lui FC Argeș a lămurit situația atacantului cu 7 goluri marcate în 21 de meciuri, în actualul sezon.

„Nu, a zis că nu. Stă aici cu noi. E un jucător foarte interesant, un exemplu, un profesionist.

Mă bucur că îl am aici cu mine, cred că toată lumea se bucură că este cu noi și sper ca după ce ne îndeplinim obiectivul să facă pasul la o echipă mai bună”, a spus Cătălin Straton.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, la interviu și-a făcut apariția chiar Arnold Garita. Atacantul camerunez, care a purtat banderola în amicalul de astăzi, a înlăturat orice dubiu legat de viitorul său și a anunțat că este fericit la FC Argeș.

„Pentru moment, sunt la Pitești. Sunt aici și muncesc pentru echipă. Tuturor le place că sunt aici. Clubul e alături de mine, suporterii sunt alături de mine. Este bine pentru mine, îmi place”, a declarat Arnold Garita.

Recent, oficialii lui FC Argeș au dezvăluit că nu se pune problema ca Arnold Garita să plece de la echipă până la finalul sezonului. Conducătorii din Trivale se gândesc chiar să-i ofere prelungirea contractului.

Ce au spus oficialii lui FC Argeș despre Arnold Garita

Daniel Stanciu, managerul general al lui FC Argeş, a anunţat recent că nu este dispus să îl lase pe Garita să plece.

Sunt puțini fotbaliști care au venit de afară, care nu spuneau nimic, dar care au explodat aici în România și au prins un contract mai bun. Asta își doresc toți și trebuie să fim conștienți de lucrul ăsta.

Și atunci nu poți bloca un astfel fotbalist mai ales că-ți poate aduce un venit. Noi l-am luat liber pe Garita. Mai e Compagno, care înainte a jucat în San Marino. A venit în Liga 2, în România, a jucat la U Craiova și n-a fost titular meci de meci. Apoi a explodat și a făcut obiectul unui transfer foarte bun.

Dacă facem comparație între Garita și Compagno, din punct de vedere al evoluțiilor, Garita a venit direct în Liga 1 și a intrat cu gol, a ieșit în evidență. Compagno a fost un jucător bunicel în sezonul trecut, dar foarte bun în acest start de campionat”, l-a completat Daniel Stanciu.

Reclamă

FC Argeş şi-a vândut deja unul dintre cei mai buni jucători. Atacantul de 23 de ani, Alexandru Işfan, a fost vândut la Universitatea Craiova pentru 650.000 de euro.

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita

Ilie Dumitrescu a ales între Andrea Compagno şi Arnold Garita, doi dintre cei mai buni atacanţi din România. Fostul jucător din Generaţia de Aur i-a lăsat de înţeles lui Gigi Becali că nu trebuie să îl rateze pe golgheterul lui FC Argeş.

Dumitrescu îl vede mai tehnic pe atacantul de 27 de ani al piteştenilor, care a marcat 7 goluri în această ediţie a Ligii 1. „Mister” a vorbit la superlativ despre fotbalistul născut în Camerun şi care e pe lista de transferuri a lui FCSB.

Garita chiar a făcut diferența, totuși. S-a ridicat la un nivel foarte mare. E alt stil față de Compagno.

Garita mi se pare că are o tehnică superioară. Are o tehnică superioară față de orice ’9’ din România”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Recomandări
  • Cătălin Straton nu s-a putut abține și a întrerupt interviul: „Garita, vrei să pleci?”
  • Ce a spus atacantul dorit de FCSB, CFR Cluj și Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și