Închide meniul

Arnold Garita îi cere 500.000 de euro lui Gigi Becali, în primul an la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2023, 15:49

Arnold Garita îi cere 500.000 de euro lui Gigi Becali, în primul an la FCSB

Arnold Garita va semna cu noua echipă

Arnold Garita, în tricoul lui FC Argeş / Hepta

Arnold Garita îi cere 500.000 de euro lui Gigi Becali, în primul an, pentru a veni la FCSB. Gigi i-a oferit 100.000 de euro la semnătură şi 20.000 de euro salariu lunar, dar camerunezul negociază la sânge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, agentii jucătorului i-au transmis lui Becali că dorinţa atacantului este de a pune mâna pe 500.000 de euro în primul an petrecut la echipa vicecampioană.

Arnold Garita îi cere 500.000 de euro lui Gigi Becali, în primul an la FCSB

Arnold vrea 200.000 de euro la semnătură şi un salariu de 25.000 de euro pe lună. Acesta ar deveni al doilea cel mai bine plătit jucător de la FCSB, după Florinel Coman (30.000 de euro).

Pretenţiile atacantului sunt atât de mari pentru că el ajunge gratis la FCSB, după clauza avută în contractul cu FC Argeş. În cazul retrogradării piteştenilor, el poate pleca fără pretenţii financiare.

În iarna anului trecut, Gigi l-a vrut pe Garita, dar argeşenii au cerut un milion de euro. La acel moment, nu se gândeau la retrogradarea care activa clauza menţionată mai sus.

Reclamă

Gigi Becali, despre transferul lui Arnold Garita la FCSB

Gigi Becali a vorbit din nou despre transferul lui Arnold Garita la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să îl aducă gratis pe camerunezul cotat la 650.000 de euro.

”Ca si în cazul lui Djokovic, nu mă grăbesc nici cu Garita. Am înțeles că băiatul este acasă, în Franța, dar dacă vrea să vină la FCSB, atunci să ne dea un semn, el sau impresarul lui.

Eu unul v-am mai spus că nu mă grăbesc cu transferurile. Dar ușa Palatului meu este deschisă, iar ei știu unde să mă găsească. Însă nu o să arunc banii pe fereastă cu comisioane, asta să fie clar. Dacă sunt mult prea mari, atunci la revedere.

Reclamă 4 / 0/3

Cât voi da pe Garita? Păi, stați un pic, că bani pe el am vrut să dau în iarnă, dar acum am înțeles că am putea să îl transferăm gratis. Dacă e să îl aduc gratis, atunci de ce nu aș face lucrul ăsta? Nu e problema mea cum au făcut cei de la FC Argeș contractul cu Garita”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali

Arnold Garita a oferit o descriere fabuloasă a lui Gigi Becali pe Tik Tok.

„Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește. Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile.

Iar Becali îți spune în față: «Ai jucat ca un … azi, nu-mi mai place de tine!». De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!”, a spus Arnold Garita într-un live pe Tik Tok.

Recomandări
  • Arnold Garita vrea 200.000 de euro la semnătură
  • Gigi Becali îi oferă 20.000 de euro salariu lunar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și