Închide meniul

Gigi Becali, despre transferul lui Arnold Garita la FCSB: ”Să ne dea un semn”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2023, 9:27

Gigi Becali, despre transferul lui Arnold Garita la FCSB: ”Să ne dea un semn”

Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a vorbit din nou despre transferul lui Arnold Garita la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să îl aducă gratis pe camerunezul cotat la 650.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a refuzat să plătească 200.000 de euro pentru Garita și vrea să profite acum de retrogradarea lui FC Argeș, pentru a-l transfera gratis pe vârful de 27 de ani.

Gigi Becali, despre transferul lui Arnold Garita la FCSB

”Ca si în cazul lui Djokovic, nu mă grăbesc nici cu Garita. Am înțeles că băiatul este acasă, în Franța, dar dacă vrea să vină la FCSB, atunci să ne dea un semn, el sau impresarul lui.

Eu unul v-am mai spus că nu mă grăbesc cu transferurile. Dar ușa Palatului meu este deschisă, iar ei știu unde să mă găsească. Însă nu o să arunc banii pe fereastă cu comisioane, asta să fie clar. Dacă sunt mult prea mari, atunci la revedere.

Cât voi da pe Garita? Păi, stați un pic, că bani pe el am vrut să dau în iarnă, dar acum am înțeles că am putea să îl transferăm gratis. Dacă e să îl aduc gratis, atunci de ce nu aș face lucrul ăsta? Nu e problema mea cum au făcut cei de la FC Argeș contractul cu Garita”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă

Ce s-a întâmplat, cu adevărat, la negocierile dintre Gigi Becali şi Arnold Garita

Pe de altă parte, Mihai Stoica a venit și el cu detalii de la negocieri. Meme a dezvăluit că impresarul jucătorului ar fi cerut un comision considerat mare de Gigi Becali, care a spus în mai multe rânduri că nu e de acord să plătească aceste bonusuri către agenți.

„Gigi vrea și un număr 9 de alt tip. Cu Garita negocierile au eșuat. Solicitările impresarilor pentru Garita au fost mult mai mari decât ce a vrut Gigi să ofere.

În momentul în care un impresar îți propune un jucător, e normal să propui un comision, dar nu are nicio legătură impresarul cu clubul care discută cu jucătorul. Dar nu e cazul aici. Aici e vorba despre sume mult mai mari decât ce vrea Gigi să ofere”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Arnold Garita, descriere fabuloasă pentru Gigi Becali

Arnold Garita a oferit o descriere fabuloasă a lui Gigi Becali pe Tik Tok.

„Gigi Becali este un președinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un președinte nebun, dar îmi place de el. El îți spune ce gândește. Nu îmi plac oamenii care nu îți spun în față lucrurile.

Iar Becali îți spune în față: «Ai jucat ca un … azi, nu-mi mai place de tine!». De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îți spune în față, nu îi place, la fel. Dar e nebun, azi te place, mâine gata!”, a spus Arnold Garita într-un live pe Tik Tok.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și