Închide meniul

Arnold Garita vrea să joace pentru FCSB, chiar dacă a ajuns în Arabia Saudită. Ce a spus despre Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 9:01

Reclamă
Arnold Garita vrea să joace pentru FCSB, chiar dacă a ajuns în Arabia Saudită. Ce a spus despre Gigi Becali

Arnold Garita vrea să joace pentru FCSB, chiar dacă a ajuns în Arabia Saudită.

Arnold Garita, în timpul unui meci la FC Argeş/ Profimedia

Arnold Garita vrea să joace pentru FCSB, chiar dacă a ajuns în Arabia Saudită. Fostul fotbalist de la FC Argeș a făcut o declarație surprinzătoare, după ce a semnat cu noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul din Camerun a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, în această vară. Totuși, discuțiile dintre cele două părți nu s-au concretizat, iar atacantul a ajuns la Al-Faisaly, echipă din liga a 2-a a Arabiei Saudite.

Arnold Garita vrea să joace pentru FCSB, chiar dacă a ajuns în Arabia Saudită. Jucătorul l-a lăudat pe Gigi Becali

Jucătorul a vorbit despre negocierile cu vicecampioana României, din această vară. Acesta a declarat că FCSB nu l-a dorit atât de mult, dar speră să joace, în viitor, pentru echipa pregătită de Elias Charalambous. De asemenea, acesta l-a lăudat pe Gigi Becali și a menționat că latifundiarul este un patron care „i se potrivește”.

„FCSB este un club care chiar îmi place și mi-ar fi plăcut să joc acolo în acest an. M-am arătat interesat de ofertă, dar până la urmă nu știu ce s-a întâmplat.

Cred că dacă FCSB chiar mă dorea, nu eram în Arabia Saudită acum. Dar sper să evoluez într-o zi pentru acest club pentru că suporterii sunt incredibili și entuziasmul oamenilor din România pentru FCSB e senzațional

Reclamă

Becali e o persoană pe care o plac pentru că are personalitate și agreez astfel de oameni. Când joci prost, te critică fără ocolișuri, dar când ești competitiv ca mine, când sunt criticat muncesc și mai mult pentru a-ți demonstra că greșești. E patronul care mi se potrivește”, a spus Garita, pentru digisport.ro.

În momentul de față, Arnold Garita este cotat la 650.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În perioada petrecută la FC Argeș a reușit să marcheze 12 goluri în 36 de meciuri.

Arnold Garita a semnat contractul cu Al-Faisaly

Oficialii lui Al-Faisaly au transmis, pe reţelele sociale, că au realizat transferul şi că Arnold Garita este noul jucător. Acesta a semnat cu echipa arabă din postura de jucător liber de contract. Arnold Garita a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu gruparea din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Camerunezul a fost tentat cu o ofertă financiară uriașă. Acesta va încasa un salariu lunar de 30.000 de euro și se va lupta, alături de Al-Faisaly, pentru promovarea în prima ligă a Arabiei Saudite, acolo unde sunt legitimați fotbaliști precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema.

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

„Ne-a interesat, gata. A fost până acum două zile interes din partea noastră. Ce fac, stau să mă rog de Garita? Machita, că așa îi zic eu”, mai spunea latifundiarul din Pipera.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și