Închide meniul

Aroganța lui Dan Petrescu la adresa rivalilor de la FCSB: „Alte echipe nu câștigă nimic de cinci ani!” Ce a spus despre transferul lui Rareș Ilie la Nice

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2022, 17:14

Aroganța lui Dan Petrescu la adresa rivalilor de la FCSB: „Alte echipe nu câștigă nimic de cinci ani! Ce a spus despre transferul lui Rareș Ilie la Nice

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu i-a „înțepat” pe rivalii de la FCSB și a dezvăluit că abia a aflat despre ultimul transfer la modă din Liga 1, cel al lui Rareș Ilie la Nice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost umilită pe propriul teren de FC Pyunik, care a bătut-o la penalty-uri în turul 1 preliminar Champions League. Dan Petrescu și-a îndreptat atenția către FCSB, pe care a ironizat-o pentru lipsa de trofee din ultimii ani.

Aroganța lui Dan Petrescu pentru FCSB + Ce a spus despre Rareș Ilie

„Cred că au fost cele mai grele ore de când am fost eu antrenor la CFR. Toate echipele din lume au momente grele şi au ieşit din aceste momente. La alte echipe, de cinci ani e momentul greu, că nu câştigă nimic”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinainte de CFR Cluj – Rapid.

După ce CFR Cluj a fost eliminată din Champions League, campioana României a căzut direct în Conference League. Tot acolo sunt și Universitatea Craiova, Sepsi și FCSB. Dan Petrescu își dorește ca toate echipele românești să ajungă în grupele competiției.

„Eu îmi doresc sincer ca toate cele patru echipe să ajungem în grupe, ceea ce ar fi un rezultat fantastic. 11 echipe se bat pentru şase locuri de play-off”, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu abia a aflat despre transferul lui Rareș Ilie la Nice

CFR Cluj începe noul sezon al Ligii 1 împotriva Rapidului, care tocmai l-a vândut pe Rareș Ilie la Nice, pentru cinci milioane de euro. Dan Petrescu abia a aflat de lovitura dată de giuleșteni pe piața transferurilor.

„Sigur n-o să mă crezi, acum cinci minute mi s-a zis că au vândut un jucător cu cinci milioane, sincer n-am ştiut (n.r. – transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice). Dacă au câştigat banii ăia, cred că vor investi în jucători. Antrenorul îl ştiţi cu toţii (n.r. – despre Adrian Mutu). Jucător mare care vrea să facă o carieră de antrenor. Moralul lor e puţin mai bun”, a mai spus Dan Petrescu.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă 4 / 0/3

Crescut la academia Rapidului, Rareș Ilie a fost promovat la prima echipă în sezonul 2020/2021, pe vremea când giuleștenii se aflau în Liga a 2-a. În ultimii doi ani, mijlocașul de 19 ani a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri în 60 de apariții pentru trupa de sub Grant.

Programul primei etape din Superliga României:

Vineri:
Hermannstadt – CS Mioveni (18:30)
Universitatea Craiova – Sepsi (21:30)

Sâmbătă:
FC Argeș – UTA (18:30)
CFR Cluj – Rapid (21:30)

Duminică:
Farul – FC U Craiova (18:30)
FCSB – „U” Cluj (21:30)

Luni:
FC Botoșani – Chindia (18:30)
Petrolul – FC Voluntari (21:30)

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și