Închide meniul

„Aş împrumuta de la Gigi Becali asta!” Valeriu Iftime contestă victoria la masa verde a lui Sepsi cu FC U Craiova 1948

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 17:17

Reclamă
„Aş împrumuta de la Gigi Becali asta! Valeriu Iftime contestă victoria la masa verde a lui Sepsi cu FC U Craiova 1948

Valeriu Iftime propune doi jucători de la Botoşani la FCSB

Valeriu Iftime, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Valeriu Iftime nu este de acord cu victoria la masa verde a lui Sepsi cu FC U Craiova 1948. Patronul de la Botoşani susţine că meciul ar fi trebuit decis pe teren, şi nu la Comisia de Disciplină, fiind de părere că astfel de situaţii aduc o imagine proastă fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină, după scandările xenofobe ale fanilor de la partida cu Sepsi. Oltenii au pierdut la masa verde meciul, iar acest fapt a adus cu sine un val de reacţii din partea oamenilor de fotbal din Liga 1.

Valeriu Iftime contestă victoria la masa verde a lui Sepsi cu FC U Craiova 1948

Valeriu Iftime este de părere că meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 ar fi trebuit lăsat să se dispute, deoarece consideră că punctele trebuie câştigate pe teren, şi la Comisia de Disciplină.

Totodată, patronul de la Botoşani susţine că în ciuda celor tre puncte câştigate de Sepsi, este de părere că trupa lui Cristiano Bergodi nu va intra în play-off. De asemenea, Iftime susţine că ar fi refuzat să câştige la masa verde partida, dacă echipa sa ar fi fost implicată într-un scandal asemănător.

„Păcat că încurcăm fotbalul cu asemenea decizii, trebuia jucat meciul. Nu cred că niște fani iresponsabili pot face asemenea lucruri. Meciul nu trebuia decis la masa verde. Adică nu să câștigăm puncte la comisie!

Reclamă

O fi avut regulamente, dar și astea pot fi corectate la un moment dat. Nu sunt adversarii mei direcți, dar pentru tot fotbalul nostru, e o imensă greșeală, se creează un precedent.Păcat că încurcăm fotbalul cu asemenea decizii, trebuia jucat meciul. Nu cred că niște fani iresponsabili pot face asemenea lucruri. Meciul nu trebuia decis la masa verde. Adică nu să câștigăm puncte la comisie!

O fi avut regulamente, dar și astea pot fi corectate la un moment dat. Nu sunt adversarii mei direcți, dar pentru tot fotbalul nostru, e o imensă greșeală, se creează un precedent.

Valeriu Iftime: „Sepsi nu intră în play-off!”

Este incredibil, este o altă greșeală și arătăm din ce în ce mai prost, nu numai la fotbal, ci și la management și la cei care iau decizii.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ar fi să împrumut ceva de la Becali, o să îl invoc pe Dumnezeu și zic că nu intră Sepsi în play-off. Cine din noi nu a greșit vreodată? Câte prostii nu am spus mulți dintre noi?

Dacă era o echipă care se chema FC Botoșani, noi spuneam că nu vrem la masa verde. Acum nu se arată viteji după război, dar un asemenea precedent e de o gravitate maximă”, a declarat Valeriu Iftime, pentru digisport.ro.

Prima reacție din tabăra celor de la FC U Craiova 1948 după ce Sepsi a câștigat la masa verde cu 3-0

Marcel Pușcaș, directorul general de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție dură după decizia luată de oficialii FRF.

„Este cel puţin ciudată. Vom face recurs şi mergem şi la TAS. În cazul în care vom câştiga şi precis la TAS va fi o altă interpretare, nu ştiu ce se va întâmpla cu competiţia. Cine a luat această decizie trebuia să se gânească de două ori.

Să te duci undeva pe la sfârşitul play-off-ului ca termen şi să ne dea nouă dreptate pentru o slabă organizare a celor de la Sepsi şi să se întoarce rezultatele. Ce se va întâmpla? Ca să nu mai existe discuţii, cea mai simplă situaţie era să se joace fără suporteri. Nu se mai ajungea la TAS.

Vina cea mai mare o are observatorul de joc. În Legea 4 scrie foarte clar. Există o lege în România, un regulament nu poate să bată nicio lege! Legea este cea care face legea şi nu un regulament. Când iei o decizie radicală trebuie să acţionezi în spiritul legii”, a declarat Marcel Pușcaș la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și