Închide meniul

AS.ro LIVE | Cunoscutul lider de galerie al lui FC Voluntari, Nea Gică, a fost invitatul lui Dan Pavel

Bogdan Stănescu Publicat: 8 februarie 2024, 11:15

Reclamă
AS.ro LIVE | Cunoscutul lider de galerie al lui FC Voluntari, Nea Gică, a fost invitatul lui Dan Pavel

AS.ro LIVE | Nea Gică e invitatul lui Dan Pavel

Nea Gică / Instagram

AS.ro LIVE | Nea Gică a fost invitatul lui Dan Pavel joi, de la ora 10:30. Cunoscutul lider de galerie al lui FC Voluntari a venit cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nea Gică este nelipsit de la meciurile lui FC Voluntari şi a ajuns să fie ştiut de tot mai multă lume din fotbalul românesc.

AS.ro LIVE | Nea Gică a fost invitatul lui Dan Pavel

În vârstă de 72 de ani, Nea Gică este şi suporter al Rapidului. În anul 2010 FC Voluntari a devenit principala echipă cu care ţine în Liga 1.

”Toți copiii cu care mă întâlnesc cântă. Am zis să facem un cântec. Eu sunt foarte atașat de orașul nostru și sunt foarte mulțumit de cum merg lucrurile. Este cel mai frumos oraș pentru mine.

Am fost și la Sibiu, mai ales că sunt rapidiști de ai mei. Rada, Coman… Eu până în 2010 când s-a înființat FC Voluntari mergeam la meciuri la Rapid. Nu cred că vă imaginați ce se întâmpla acolo. El se încuraja singur, dădea mingea pe lângă adversar și fugea pe pista de atletism dacă apuca, că așa era Giuleștiul.

Reclamă

Nu știu dacă cineva a fost atent. Eu cântam și nu se auzea, că eram în spatele porții lui Rapid. După, cei de la jandarmerie mi-au zis, ‘Nea Gică, ia uite ce cântă băieții!’. Și mi-au zis că e pentru Nea Gică, foarte frumos din partea lor”, povestea Nea Gică.

Nicolae Dică, mesaj pentru Nea Gică la prezentarea oficială ca antrenor al lui FC Voluntari

Nicolae Dică a avut un mesaj pentru Nea Gică atunci când a fost prezentat oficial ca antrenor al lui FC Voluntari.

Nicolae Dică îl cunoaşte pe Nea Gică încă de pe vremea în care Viitorul se antrena la Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

„Viața mea o împart alături de Voluntari. Din acest moment, da. Îl aștept pe Nea Gică (n.r – șeful galeriei) la stadion alături de mai mulți oameni. Îl cunosc de mult timp pe nea Gică, noi ne-am antrenat cu Viitorul aici un an și ceva”, a mai spus Nicolae Dică.

FC Voluntari se află în acest moment pe locul 13 în Liga 1, cu 26 de puncte obţinute în 24 de partide. Voluntari e la egalitate de puncte cu formaţia aflată pe locul 14, Poli Iaşi.

La debutul său pe banca lui FC Voluntari, Nicolae Dică a obţinut in extremis o remiză. Voluntari – Hermannstadt s-a încheiat 1-1, echipa lui Nicolae Dică egalând din penalty în ultima fază a meciului, în minutul 90+8.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și