Închide meniul

Nicolae Dică a fost prezentat oficial: „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”. Obiectiv îndrăzneţ al noului antrenor

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 15:44

Reclamă
Nicolae Dică a fost prezentat oficial: „Viaţa mea o împart alături de Voluntari. Obiectiv îndrăzneţ al noului antrenor

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Voluntari

Nicolae Dică, în timpul prezentării la FC Voluntari / Antena Sport

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Voluntari. După ce Marin Dună şi Ilie Poenaru au fost demişi, fostul antrenor de la FCSB sau FCU Craiova are misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, obiectivul lui Nicolae Dică nu este doar menţinerea în Liga 1 la finalul sezonului, ci o clasare pe locurile 7-9. Noul antrenor al ilfovenilor crede în potenţialul echipei şi este convins că poate îndeplini obiectivul.

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Voluntari

Fostul antrenor de la FCSB a anunţat că nu a discutat cu Ilie Poenaru, dar se aşteaptă să aibă o conversaţie cu fostul antrenor al ilfovenilor, despre care a spus că a făcut şi lucruri pozitive la echipa pe care a lăsat-o pe locul 14 în Liga 1:

„Obiectivul este să rămânem în Liga 1, dar obiectivul personal e să terminăm pe locurile 7-9. Asta îmi doresc și cred în treaba asta. Dacă nu credeam, nu le spuneam asta jucătorilor și nici vouă. Am mare încredere în ce putem să facem.

Am analizat echipa, urmăresc jocurile din prima ligă, dar nu vreau să comentez pentru că se va interpreta că dau în antrenorul care a fost înainte. Am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la echipă. Acum știu despre ce e vorba și vom încerca să îndreptăm lucrurile. S-au făcut și lucruri bune înainte, nu numai negative. Important e să facem cât mai puține greșeli de acum înainte și să avem mai multe lucruri pozitive decât negative.

Reclamă

Deocamdată n-am avut nicio discuție cu Ilie Poenaru, dar o să vorbesc zilele acestea cu el. Preparatorul fizic din staff-ul lui a rămas, am avut discuții cu el aseară și azi dimineață, deci cunosc ce s-a lucrat în mare până acum”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Nicolae Dică: „Îl aştept pe nea Gică la stadion”

Nicoale Dică aşteaptă cât mai mulţi oameni la stadion alături de liderul galeriei ilfovenilor, pe care îl cunoaşte încă de pe vremea în care Viitorul se antrena la Voluntari:

„Viața mea o împart alături de Voluntari. Din acest moment, da. Îl aștept pe nea Gică (n.r – șeful galeriei) la stadion alături de mai mulți oameni. Îl cunosc de mult timp pe nea Gică, noi ne-am antrenat cu Viitorul aici un an și ceva”, a mai spus Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

FC Voluntari se află în acest moment pe loc de baraj, fiind pe poziţia a 14-a în Liga 1, cu 25 de puncte. Cu toate acestea, se află la 6 puncte de locul 9, în condiţiile în care în play-out se vor înjumătăţi punctele.

Nicolae Dică va debuta pe teren propriu la începutul săptămânii viitoare, atunci când FC Voluntari va primi vizita celor de la FC Hermannstadt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și