Închide meniul

Așa arată contractul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova! Pe ce perioadă va semna și câți bani va câștiga la clubul lui Mihai Rotaru

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 decembrie 2022, 21:35

Așa arată contractul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova! Pe ce perioadă va semna și câți bani va câștiga la clubul lui Mihai Rotaru

Eugen Neagoe va semna cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe va semna cu Universitatea Craiova / Hepta

S-a aflat cum arată contractul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova. Antrenorul de 55 de ani va pleca de la U Cluj în această iarnă și va semna cu clubul patronat de Mihai Rotaru. Neagoe a fost dorit intens de conducătorul din Bănie, după demisia lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neagoe a spus clar și răspicat că își dorește să antreneze Universitatea Craiova, iar totul a devenit doar o chestiune de timp până când visul său se va îndeplini.

Așa arată contractul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova!

Eugen Neagoe va denunța unilateral contractul cu U Cluj, care expiră abia în vară. Potrivit gsp.ro, “Geană” va semna un contract pe un an și jumătate cu Universitatea Craiova. La clubul lui Mihai Rotaru, tehnicianul de 55 de ani va încasa un salariu de aproximativ 12.000 de euro/lună.

În plus, oficialii olteni vor acoperi și suma de 8.000 de euro pe care Neagoe este obligat să le-o restituite celor de la U Cluj, pentru ruperea contractului înainte de termen.

Cel mai probabil, banii respectivi îi vor fi înapoiați antrenorului sub forma unei prime de instalare.

Reclamă

Eugen Neagoe, cu gândul doar la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a oferit primele declarații, după ce s-a aflat că Universitatea Craiova vrea să-l numească pe banca tehnică din Bănie.

Tehnicianul a dezvăluit că oficialii de la U Cluj nu sunt de acord cu plecarea sa, însă el este hotărât 100%, motiv pentru care a purtat discuții chiar și cu șefii de galerie ai „șepcilor roșii”.

„Geană” a declarat că visul său este de a antrena Universitatea Craiova, și va face orice pentru a nu rata șansa care i-a fost oferită pe acest final de an de către Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

„Este adevărat că Radu Constanțea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că, mă văd nevoit să denunț eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj și nu mă mai întorc.

Știu foarte bine ce contract am semnat și știu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunați, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui U, dar toți trebuie să mă înțeleagă că vreau acasă. Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la U vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.

Acum când vorbesc cu domneavoastră la telefon mă îndrept spre casă de la Cluj. Am discutat și cu liderii de galerie ai lui U Cluj și le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înțeles, deși știu bine că ei și-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a declarat Eugen Neagoe, pentru prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și