Închide meniul

„Aşa de naiv!” Gică Hagi, devastat după Farul – Oţelul 1-1. Vinovaţii găsiţi de „Rege” pentru un nou pas greşit

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2024, 19:43

Reclamă
„Aşa de naiv! Gică Hagi, devastat după Farul – Oţelul 1-1. Vinovaţii găsiţi de „Rege pentru un nou pas greşit

Gică Hagi a răbufnit, după ce Ianis Hagi a jucat 24 de minute în 2024

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a părut devastat după meciul Farul – Oţelul, scor 1-1, din etapa a 27-a a Ligii 1. „Regele” a venit cu primele explicaţii după ce echipa lui s-a încurcat din nou. Pe teren propriu, constănţenii au un singur succes în ultimele patru partide din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a ratat şansa de a se distanţa de ocupanta locului 7 şi a face un pas uriaş în lupta pentru calificarea în play-off. Constantin Budescu a deschis scorul din penalty, dar moldovenii i-au „suflat” două puncte camioanei en-titre. Frederic Maciel a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului şi a stabilit scorul final, 1-1.

Gică Hagi, devastat după Farul – Oţelul 1-1

Hagi a găsit şi primii vinovaţi. Intraţi după pauză, Vînă, Sîrbu, Nedelcu, Gancea şi Boli au fost arătaţi cu degetul de Hagi.

Atât putem! Puteam să şi câştigăm, puteam să şi pierdem. Nu ştim să speculăm momentele bune care sunt. Aveam avantaj, trebuia să speculăm. Dacă în alte meciuri unii jucători care intrau aduceau ce trebuie, acum nu a fost ce trebuie. Acum s-au făcut greşeli, 2 puncte importante pierdute. Oţelul a arătat foarte bine, felicitările mele. E o echipă care creşte, bravo lui Dorinel.

Îngrijorat… ne gândim, îţi dai seama că vorbim. Anul trecut eram foarte puternici acasă, jucam foarte bine. Să iei gol aşa de uşor, aşa de naiv… Nu mă puneţi pe mine să vă spun cum a judecat Nedelcu. Eu sunt de afară, am văzut de afară. Din păcate a fost o greşeală mare.

Reclamă

Muciel a avut inspiraţie, i-a ieşit. Asta e! Bine că a marcat şi Budescu, problema noastră, ca să revenim la origini, să fim noi care am fost înainte, nu cei din ultima perioadă. Cum suntem în deplasare să fim şi acasă.

O săptămână grea, vom vedea. Nu am ce să comentez, reflectez şi eu o zi. Poţi să zici ce vrei, dar trebuie să taci din gură. Trebuie să găsim motivele, dar vom vedea„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 55 puncte
2. CFR Cluj – 48 puncte
3. Rapid – 48 puncte
4. Farul – 41 puncte
5. Universitatea Craiova – 39 puncte
6. Hermannstadt – 37 puncte
7. UTA – 37 puncte
8. Petrolul – 35 puncte
9. U Cluj – 34 puncte
10. Sepsi – 33 puncte
11. Oţelul – 32 puncte
12. FCU Craiova – 30 puncte
14. FC Voluntari – 27 puncte
15. Dinamo – 22 puncte
16. FC Botoşani – 20 puncte

Farul Constanţa – Oţelul Galaţi 1-1

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu echipa campioană, Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

La Ovidiu, Farul a primit penalty în minutul 27, după o fază analizată de VAR. Budescu a transformat în minutul 31 şi a adus în avantaj echipa lui Hagi. Oţelul, fără Dorinel Munteanu pe bancă, şi-a anunţat intenţiile ofensive la şutul lui Miguel Silva, din minutul 51, pentru ca în minutul 68 Federic Maciel să trimită din afara careului, cu boltă, un balon care a intrat la vinclu în poarta lui Buzbuchi, şi gălăţenii au egalat. În minutul 88, gazdele au avut un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Farul are 41 de puncte şi este pe locul 4 în Superligă, iar Oţelul a ajuns la al 14-lea rezultat de egalitate în acest campionat, şi este pe 11, cu 32 de puncte.

FARUL: Buzbuchi – Dussaut (Sîrbu 61), Larie, M. Popescu, Kiki – R. Deaconu (Vînă 46), D. Queiros (Nedelcu 61), Grameni – Rivaldinho (K. Boli 80), L. Munteanu, Budescu (C. Ganea 61). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

OŢELUL: E. Pap – A. Rus, J. Cisse, Lovric (Chiocel 15), Miguel Silva – Cisotti, Zivulic, S. Teles – Maciel, Rusevic (Aly Malle 61), Al. Pop (G. Cârjan 89). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: R. Deaconu 18, Sîrbu 75 / Miguel Silva 30, A. Rus 45, Ghiocel 57, J. Cisse 90+4

Reclamă

Arbitri: George Rareş Vidican – Alexandru Cerei, Ferencz Tunyogi – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Iulian Călin – George Găman

Observator: Nicolae Marodin

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și